MSI GT70 siyah ekran hatası

exponent

Kilopat
Herkese selamlar arkadaşlar MSI GT70 laptopum var. Cihazda şöyle bir sorun yaşıyorum. Cihazı kapatıp açtığım da ekranı çok geç geliyor. Power ışığı yanıyor fanlar çalışıyor. Ancak ekrana görüntü 1 dk ile 30 dk arasında geliyor. Bazen hemen geliyor. Görüntüden kastım şu yani açılış ekranı MSI yazan ilk ekran. Cihaza görüntü geldikten sonra reset atarsam herhangi bir geç açılma yok hemen açılıyor yani ekrana anında görüntü geliyor. Uyku moduna aldığımda da anında görüntü geliyor. Ama kapatıp açtığım ekrana görüntü geç geliyor. Sistem özellikleri aşağıdadır. Bu arada PC'de çift ekran kartı var.

i7 3630QM 3.40GHz 8 cekirdek işlemci.
NVIDIA GTX 675MX 4 GB 256Bit ekran kartı
17.3 inc Full HD anti glare type (yansıma önleyici) ekran 16 GB 1600MHz RAM (4x4)
128 GB RAID SSD 750GB 7200RPM HDD RAID 0 destegi mevcut
BluRay optik sürücü
Sound by dynaudio 2+1 subwoofer SteelSeries LED fonksiyonel klavye
Turbo fan sistemi 3 tane USB 3.0 2 tane USB 2.0 bağlantısı 2 mikrofon 2 kulaklık girişi HDMI VGA SD Card eSATA portları.
Yok bilen
Herkese selamlar arkadaşlar MSI GT70 laptopum var. Cihazda şöyle bir sorun yaşıyorum. Cihazı kapatıp açtığım da ekranı çok geç geliyor. Power ışığı yanıyor fanlar çalışıyor. Ancak ekrana görüntü 1 dk ile 30 dk arasında geliyor. Bazen hemen geliyor. Görüntüden kastım şu yani açılış ekranı MSI yazan ilk ekran. Cihaza görüntü geldikten sonra reset atarsam herhangi bir geç açılma yok hemen açılıyor yani ekrana anında görüntü geliyor. Uyku moduna aldığımda da anında görüntü geliyor. Ama kapatıp açtığım ekrana görüntü geç geliyor. Sistem özellikleri aşağıdadır. Bu arada PC'de çift ekran kartı var.

i7 3630QM 3.40GHz 8 cekirdek işlemci.
NVIDIA GTX 675MX 4 GB 256Bit ekran kartı
17.3 inc Full HD anti glare type (yansıma önleyici) ekran 16 GB 1600MHz RAM (4x4)
128 GB RAID SSD 750GB 7200RPM HDD RAID 0 destegi mevcut
BluRay optik sürücü
Sound by dynaudio 2+1 subwoofer SteelSeries LED fonksiyonel klavye
Turbo fan sistemi 3 tane USB 3.0 2 tane USB 2.0 bağlantısı 2 mikrofon 2 kulaklık girişi HDMI VGA SD Card eSATA portları.
Yok bilen
Beyler biri cvp verse

Son düzenleme:
Bende de MSI GT 60 var aynı sorun
Sorun ekran kartından kaynaklanıyor.
MXM kart tamirinizde kimse yapmıyor maalesef ekran kartını çıkar telefon tamircisine götür çipe flax sürüp bir 5dk 480 derece ısı ver kart büyük ihtimal düzelir tekrar aynı sorun olursa yeni kart alman lazım yalnız yeni kart alırken MSI uyumlu olduğundan emin ol yoksa driver kuramazsın sahibinden.com da ikinci el kartlar var geçmiş olsun size de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı