MSI GT70 veya ASUS G750JH

Hangi ayarları yapıp oyunu açtığımıza bakmamışsınız. Siz bizim açtığımız ayarları açıp bir de öyle bakın FPS değerlerine.
Benim Dell M6500 bilgisayarım var. Bu bilgisayarı oyun sistemine dönüştürebilir miyim ? Veya Msı gt70 mi asus g750jh mi ? Bir de sizin incellediğiniz ürünün kodu nedir ? Belki de satıp onu alacağım. Ne kadar eder Dell M6500?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ıps olmadığından yazılarını okuması biraz sıkıntılı dediğiniz olay nedir? [h=1]Asus G750JH-CV067H, MSI GS70 Stealth'tan daha iyi değil mi?[/h]

Bu ıps olmadığından yazılarını okuması biraz sıkıntılı dediğiniz olay nedir? Asus G750JH-CV067H, MSI GS70 Stealth'tan daha iyi değil mi?
MSI GS70 Stealth Gt70 ve G750 ye göre daha az performans verir.
Bunun nedeni Gs70 in hem Gtx765m ekran kartına sahip olması hem de diğerlerinden daha ince olduğu için ısınmaya daha yatkın olmasıdır.

Peki bu IPS değil diye kastedilen olay nedir anlayamadım?

Tartışmaya gerek yok, MSI.
Neye göre ?

- - - Güncellendi - - -

ASUS soğutma konusunda daha iyi yalan diyemezsiniz kanıtlar var altta iki link vereceğim oradan bakın ve kararı verin.
ASUS Malzeme konusunda'da daha iyi.
Monitörü 3D vision 2 uyumlu ayrıca RAID bilgisayarın performansını %75 arttırmıyor maksimum %7 arttırır.
Elinizin altında MSI notebook'ler gibi ısı yok elinizin altı soğuk bunu kullanan biri olarak söylüyorum sıfır sıcaklık.
Uykudan 2 sn'de uyanıyor.
Bilgisayarın aldığı ödülleri İnternet sitesinden görebilirsiniz.
Bu bilgisayarın işlemci,ekran kartı,devreler yani ısı üreten bütün parçaları orta ve sağ kısımda bulunmaktadır.
Technopat'ın hazırladığı videoda zaten teknik özelliklerden bahsedilmiş.
Bu bilgisayarda blu-ray okuyup yazma özelliği var.
Bu bilgisayarın içerisindeki normal üretim bir GTX 780m değildir ASUS tarafından hazırlanan özel bir GTX 780m'dir.
Crysis 3 maksimum özeliklerde 34 fps ve ısı değeri sadece 72 derece. MSI notebook'lar ise 78,80 derece arasında değişmektedir sıfır bir üründe.
Review Update Asus G750JH-T4080H Notebook - NotebookCheck.net Reviews
Review MSI GT70H-80M4811B Notebook - NotebookCheck.net Reviews

Bende aynı sorunla karsi karsiyayim. İki laptop arasinda kaldim diyebilirim. Bu konuda dsuncem her iki blgisayarin guzel yonleri var.
Asus kesinlikle sogutmada daha iyi ancak msi in super raid 2 si var. MSI'in one gecen tarafi yaninda gelen bolca hediye ve 1 kiloluk agirlik farki.
Bana yardimci olabailir misiniz?

Bende Msi var ve soğutma konusunda sıkıntı çekmiyorum. Bence Msi almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…