MSI GT70 Windows 8.1 için USB 3.0 Sürücüsü

otto_kahn

Megapat
Daha fazla  
Laptopumdaki USB 3.0 portları ile 5 mb hızda dosya atabiliyorum. USB 2.0 dan bile yavaş. Sürücüsünü bulamadım, bulduğum sürücüler ise sistem gereksinimleri karşılanmıyor diye çalıştırmadı. BIOS dan baktım, aktif durumda. Ne yapmam gerek ?

Selamlar.

MSI GT70.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip açıkcası... Driverlarını tekrardan orijinal bir şekilde internet sitesinden bakın. Eğer gene bulamıyorsanız IoBit Driver Booster adlı programı kullanıp güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer her şeye rağmen çözemiyorsanız bir servise gönderin bence

@Erkan Çevik MSI GT70 2OD- 871TR
@Heulse Sitesinde USB ile ilgili sürücü bulamadım. Donanımsal bir sorun olucağını düşünmüyorum. Sizce donanımsal mıdır?

Aygıt yöneticisinde USB 2.0 ları görüyor sadece.

Onları göremedim. Ancak laptopumu dün ölü pikselden dolayı servise yolladım. Bugün arayıp söylemem gerekir mi? Yani donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum, USB 3.0 portları çalışıyor ancak 5 mb ile hızla çalışıyor. Donanımsal bir hata olabilir derseniz eğer, bugün arayıp onuda söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…