Arkadaşlar merhaba elimde 3 seçenek var şu anki günlük fiyatları da biliyoruz.
Sistemim şu:
4 GB RAM DDR2.
Pentium Dual Core CPU E5700 3.00GHz
Ve 300 ya da 350 watlık PSU var.
Bu ekran kartlarının hepsi 2 GB sizce benim sisteme hangisi daha iyi olur oynayacağım oyun Valorant R7 240 mı daha iyi yoksa GT 710 mu? 630 da var arada onu da ekleyim dedim.
Bunları 2 yolla anlarsın:
Nvidia GT ya da GTX'den sonra 6 veya 7 kaçıncı nesil olduğunu belirtir.
Sonraki sayıda 10 ve 20 ile bitenler (GT710) en düşük modellerdir. 30 ve 40 (GT630) orta seviye, 50 ve 60 (örneğin GTX 1050) orta üstü, 70-80-90 ise en üst modellerdir.
Ati içinse isimlendirme biraz daha karışık çünkü sürekli model isimlendirmesini değiştirip duruyor.
İkinci yol ise Google'da "Techpowerup r7 240" diye aratman, Techpowerup'ın sayfasında "Relative Performance" yazan tabloda adı geçenlerle yüzde olarak ne kadar iyi ne kadar kötü anlaşılır.
Valorant için ekran kartı pek önemli değil asıl yük işlemciye biniyor. Eğer sadece Valorant oynayacaksan DX 11 destekli ucuz olanı alın. Ama bu sistemde drop yersin.
Arkadaşlar hepinizin elinize sağlık öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim R7 240 almaya karar verdim her ne kadar drop yese bile formatla ayarlarla indirmeye çalışacağım ekran kartını alınca isterseniz bir FPS değeri drop yemeleri atabilirim şimdiden iyi akşamlar.
Ben size güncel değerleri aktardım hocam şu an aktif olarak GTA 5 oynuyorum 30 50 arası Online'de oynuyorum R7 240 ile RAM'larim 8 olsa sorun olmayacak en kısa sürede değiştireceğim.