MSI GT710 vs GT630 vs R7 240

Bütçe
650
Arada 50 TL fark var. Valorant'ta R7 240 90FPS'lerde iken GT 710 65 anca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan iyice bakın hocam.

Bu fiyatları hak eden kartlar değil bunlar.
haklı.

R7 240 en güçlüsü.

Bunları 2 yolla anlarsın:
Nvidia GT ya da GTX'den sonra 6 veya 7 kaçıncı nesil olduğunu belirtir.
Sonraki sayıda 10 ve 20 ile bitenler (GT710) en düşük modellerdir. 30 ve 40 (GT630) orta seviye, 50 ve 60 (örneğin GTX 1050) orta üstü, 70-80-90 ise en üst modellerdir.

Ati içinse isimlendirme biraz daha karışık çünkü sürekli model isimlendirmesini değiştirip duruyor.

İkinci yol ise Google'da "Techpowerup r7 240" diye aratman, Techpowerup'ın sayfasında "Relative Performance" yazan tabloda adı geçenlerle yüzde olarak ne kadar iyi ne kadar kötü anlaşılır.
Örneğin GT710 R7 240'dan %50 daha "güçsüzmüş"
gibi.

Her tür ekran kartı için Google'da "techpowerup gt1050ti" gibi aramayla o kartın diğerlerine oranla ne kadar iyi/kötü olduğunu öğrenebilirsin.

I7 3770 3rd Gen
Videoda kullanılan işlemci bu. Bu değerleri beklemeyin alacaksanız.

Hepinize te.

Bu fiyatları hak eden kartlar değil bunlar.

R7 240 pazarlık yap 500'e kadar dene sansini.

Valorant için ekran kartı pek önemli değil asıl yük işlemciye biniyor. Eğer sadece Valorant oynayacaksan DX 11 destekli ucuz olanı alın. Ama bu sistemde drop yersin.

Arkadaşlar hepinizin elinize sağlık öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim R7 240 almaya karar verdim her ne kadar drop yese bile formatla ayarlarla indirmeye çalışacağım ekran kartını alınca isterseniz bir FPS değeri drop yemeleri atabilirim şimdiden iyi akşamlar.

Hocam E6500'lü bir test sistemi buldum YouTube'da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok takılıyor dediğim gibi acil DDR3 bir sisteme geçiş yapıp işlemci ve RAM değişmeniz gerek.

Ben size güncel değerleri aktardım hocam şu an aktif olarak GTA 5 oynuyorum 30 50 arası Online'de oynuyorum R7 240 ile RAM'larim 8 olsa sorun olmayacak en kısa sürede değiştireceğim.

Hocam şimdiki imkanlarla bu kadar maalesef yazın çalışıp daha iyisini alacağım fakatki şimdilik bununla idare etmek zorundayım.

Hocam şimdiki imkanlarla bu kadar maalesef yazın çalışıp daha iyisini alacağım fakatki şimdilik bununla idare etmek zorundayım.

Anlıyorum hocam. İnşallah daha iyisi nasip olur. Adınıza üzüldüm. Gönül isterdiki yardım edebilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…