Yusuf Efe7171 Picopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #21 BipolarBirey dedi: Anlıyorum hocam. İnşallah daha iyisi nasip olur. Adınıza üzüldüm. Gönül isterdiki yardım edebilmek. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam üzülmenize gerek yok yaza kadar idare edeceğim artık herkese ve özellikze size teşekkür ederim iyi akşamlar dostlar.
BipolarBirey dedi: Anlıyorum hocam. İnşallah daha iyisi nasip olur. Adınıza üzüldüm. Gönül isterdiki yardım edebilmek. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam üzülmenize gerek yok yaza kadar idare edeceğim artık herkese ve özellikze size teşekkür ederim iyi akşamlar dostlar.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #22 Yusuf Efe7171 dedi: Hocam şimdiki imkanlarla bu kadar maalesef yazın çalışıp daha iyisini alacağım fakatki şimdilik bununla idare etmek zorundayım. Genişletmek için tıkla... Yaza kadar para biriktir 10 20k arası daha iyi sistem toplarız sana inşallah şu an idareten R7 240 al keyfine bak.
Yusuf Efe7171 dedi: Hocam şimdiki imkanlarla bu kadar maalesef yazın çalışıp daha iyisini alacağım fakatki şimdilik bununla idare etmek zorundayım. Genişletmek için tıkla... Yaza kadar para biriktir 10 20k arası daha iyi sistem toplarız sana inşallah şu an idareten R7 240 al keyfine bak.
Yusuf Efe7171 Picopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #23 Lusyz dedi: Yaza kadar para biriktir 10 20k arası daha iyi sistem toplarız sana inşallah şu an idareten R7 240 al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Konu kilitlensin lütfen. Lusyz dedi: Yaza kadar para biriktir 10 20k arası daha iyi sistem toplarız sana inşallah şu an idareten R7 240 al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Hocam sizle instagram veya sohbet platformlarında konuşabilirmiyiz? Son düzenleme: 25 Ekim 2022
Lusyz dedi: Yaza kadar para biriktir 10 20k arası daha iyi sistem toplarız sana inşallah şu an idareten R7 240 al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Konu kilitlensin lütfen. Lusyz dedi: Yaza kadar para biriktir 10 20k arası daha iyi sistem toplarız sana inşallah şu an idareten R7 240 al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Hocam sizle instagram veya sohbet platformlarında konuşabilirmiyiz?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #24 Yusuf Efe7171 dedi: Teşekkürler. Konu kilitlensin lütfen. Hocam sizle Instagram veya sohbet platformlarında konuşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorun varsa hocam burada yanitlayabilirim sosyal medya paylaşmak yasak mı bilmiyorum.
Yusuf Efe7171 dedi: Teşekkürler. Konu kilitlensin lütfen. Hocam sizle Instagram veya sohbet platformlarında konuşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorun varsa hocam burada yanitlayabilirim sosyal medya paylaşmak yasak mı bilmiyorum.
Yusuf Efe7171 Picopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #25 Lusyz dedi: Sorun varsa hocam burada yanitlayabilirim sosyal medya paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim soracak çok sorularım olacak buradan pek sizi bulamam ve gerçekten sistemlerde birebir aynı olduğu için sizden tavsiye isteyebilirim.
Lusyz dedi: Sorun varsa hocam burada yanitlayabilirim sosyal medya paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim soracak çok sorularım olacak buradan pek sizi bulamam ve gerçekten sistemlerde birebir aynı olduğu için sizden tavsiye isteyebilirim.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #26 Yusuf Efe7171 dedi: Hocam benim soracak çok sorularım olacak buradan pek sizi bulamam ve gerçekten sistemlerde birebir aynı olduğu için sizden tavsiye isteyebilirim. Genişletmek için tıkla... alperenrxd atın hocam Instagram istek.
Yusuf Efe7171 dedi: Hocam benim soracak çok sorularım olacak buradan pek sizi bulamam ve gerçekten sistemlerde birebir aynı olduğu için sizden tavsiye isteyebilirim. Genişletmek için tıkla... alperenrxd atın hocam Instagram istek.
Yusuf Efe7171 Picopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #27 Lusyz dedi: Alperenrxd atın hocam Instagram istek. Genişletmek için tıkla... Attım hocam yusufefeilhan.
Lusyz dedi: Alperenrxd atın hocam Instagram istek. Genişletmek için tıkla... Attım hocam yusufefeilhan.