MSI GT72 2QE Dominator Pro Dragon Gaming Center Mod Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman ben temiz kurulum yapayım. Siz bana sonra en güncel sürücüleri verebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat bey ben anlatamadım size o zaman. Demek istediğim bu verdiğiniz driverler haricinde benim bilgisayarıma daha yok ekran kartı yok ses kartı falan bunlar gibi driver'de lazım değil mi ? Ben onlarıda sizden alabilirmiyim diye soruyorum. Sizin verdiklerinizi zaten tamam anladım. Sizin demek istediğiniz şu mu bunları kur başka bişey yapmana gerek yok.

ekran kartı yok ses kartı falan bunlar gibi driver'de lazım değil mi ? Ben onlarıda sizden alabilirmiyim diye soruyorum.
Bu şekilde sorsan güncel olanları verirdik. Diğer sürücüleri siteden Win 8.1 olanı seçip indirebilirsin uyumludur. Eğer yine de ana driverleri güncel istersen kurduktan sonra Aida64 raporu paylaş ona göre sürücüleri paylaşayım.

Geçeceğim fakat şimdi kulaklıkta problem çıktı onla uğraşıyorum. Daha dün aldığım kulaklıkta şu konuya bakarak yardımcı olabilirmisiniz ?
G430 Mikrofon Ses Sorunu

Format bitti. Fakat şöyle bir uyarı verdi es geçtim de diskiniz Gpt bilmem bişeyler falan dedi yine de devam etmek istiyormusunuz dedi evet dedim hep öyle yapıyordum sorun olmuyordu. Rufus'dan yazdım UEFI dosyalarını Gpt'yi seçerek @Recep Baltaş Güncel sistemlerde onu seçin demişti. Benim ki de günceldir diye onu seçtim acaba tekrar format mı atsam ? Size o sorunu göstermek için önemli bir şey mi diye ?

Tamam onu yapayım'da Windows etkinleşmiyor yine geçen sefer de böyle oldu çıldırıcam vallaha ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…