MSI GT72-6QD alınır mı?

Gönül ister ki 6,600 TL verdikten sonra GTX 980M olsun ama malum fiyatlar. Model olarak tercih edilebilir, tabii ki pişman etmez oyunların tadını çıkarabilirsiniz.
Vatan Bilgisayar yerine sanalmarketim.com'dan bakarsanız arada iyi bir fiyat farkı olduğunu göreceksiniz.

Daha taşınabilir ve ince bir model düşünüyorsanız GS70 Stealth Pro bakabilirsiniz.

Bu arada 7,000 TL'ye daha güçlü bir ekran kartı olan GTX 980M'e sahip Monster'de alabilirsiniz ama ben MSI tercihinden yanayım.

Ben de Monster yerine MSI dan yanayım. Gt serisini tercih etmemin nedeni ise ekran kartının değiştirilebilir oluşu. Yardımın için teşekkür ederim.

EYVAH. Hak etmiyor tabi ben 970m aldığımda 3940 tl idi o zaman bile gtx 780 alabilme imkanım vardı. 970m Gtx 960, Gtx 770, R9 280x performansı veriyor sen gtx 970 lik sistem toplasan adam akıllı max 4 bin tl tutar. Msi almanın sana hiçbir artısı olmayacak bunu sana garanti edebilirim gidip monster al paranı boşa harcama ben victor aldım msi alan, monster alanlar ile de konuştum msi alan memnun da değil ısınıyor diye clevo kasaları gayet iyi hatta bana sorarsan msi kasalarından iyidir gidip monster al bari hiç değilse 4700 civarı msi alırsan ek sana fps olarak dönmeyecek kalacaksın öyle ben 3940 tl ye 6gb 970m alırken millet 850m-860m li msi aldı ben ultranın en sonunda far cry 4 de yardırırken millet 30 u göremedi kaldı öyle msi markaları elinde hiç gerek yok msi markasına. Msi dan yana olurdum ben de fiyatları arasında max 200-300 tl olsaydı 6.600 fiyatına sen gtx 960 alacaksan git ağla daha iyi kusura bakma da :) Git monster al beni dinle 970m kullanan alanlarla ile apartta oyun attığım için yorumlarını bildiğim için söylüyorum ''DEĞMEYECEK'' o fiyata msi.

Monster al diyorsun da onun da aynı özelliklere sahip laptopu 6699 lira. Benim bilmediğim bir yerde indirimdeyse link yollayabilir misin?
MSI GT72S DOMINATORPRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-128 SSD+1TB-17.3''-GTX980M-W10
Bu bilgisayar için ne diyorsun?
Arkadaşın dediğine kesinlikle katılmıyorum. Cooler Boost 3 teknolojisi olan bir laptopun ısınması için 4K falan oynamanız lazım ki ağabeyi GT80 Titan incelemesinde yanlış hatırlamıyorsam Shadow of Mordor'u 4K'da denemişti Ali ve Recep ağabey. GTX 980M modelini alabiliyorsanız alın, kısıtlıysa GTX 970M alın, MSI candır gerisi heyecan :p (Kendi sınıf arkadaşlarım tasarım vs. MSI'a ASUS'tan çalmış dediklerinde baya bir gülme tutmuştu :D yani alın MSI'ı.)

Monster al diyorsun da onun da aynı özelliklere sahip laptopu 6699 lira. Benim bilmediğim bir yerde indirimdeyse link yollayabilir misin?
MSI GT72S DOMINATORPRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-128 SSD+1TB-17.3''-GTX980M-W10
Bu bilgisayar için ne diyorsun?

Aynı özellik neresinde? Bunda 980m var. O bilgisayara gelince gene değmez diyorum. Bir oyuncu pc'sine o kadar para asla verilmez. Gidip 950m-960m'li laptop alıp üstüne r9 390 veya gtx 970'li masaüstü toplanır. Hayır bütçeniz varsa illa ki de alacağım diyorsunuz da monster alın. Msi'a 6-7 milyar para verilmez. Millet 6-7 milyara 980 ti toplayacak. Ddr4, skylake, sıvı soğutma bir sistem siz ise şu an gtx 780, r9 290 performansı veren yani yaklaşık r9 380x civarı performans veren bir pc alacaksınız. Gidip 15.6 inç monster alın. Karar sizin tabi. Clevo kasa yapanla taninmiş marka olan msi arasinda kalsam ben de msi derdim fakat 6600 tl fiyatina 970m alacaksam hiçbir anlami yok. Kendim laptop kullaniyorum. Kendim monster alan msi alan kişilerle konuştum biliyorum ne nedir. Öyle boş yere atmiyorum. Siz 6.600 civari verince gtx 960 ayarinda karta olan size olacak demesi kolay msi al. Sen araba alir gibi 6.600 verip ultrada sikinti yaşayip millet 3500 tl'ye gtx 970 alinca moralin bozulacak kalacaksin öyle o senin ''msi'' markan kalacak elinde. Ben monster gibi marka olan victor aldim. 970m'e aldiğim fiyata 850m-860m satiliyor. Fallout 4'de ben ultrada oynayabilirken adamlar mediuma çekiyor ama onlarinda msi idi. Konuşmak kolay da almadan aldiktan sonra görürsün kendim kullaniyorum diyorum sana msi alanlarla da konuştum masaüstü önerisi de yapan insanim alma bak üzüleceksin. Birine şu an sana 800 tl'ye gel r9 290, gtx 780 vereyim dese hemen hop atlarisin kabul edersin ama biri sana gel sana 6.600 tl'ye gtx 780 alalim dese dalga mi geçiyorsun dersin ayni durum 980m için de geçerli. Siz kullanan arkadaşlariyla da tecrübe eden alirken yaklaşik 2 ay araştirma yapan birinin sözünü dinleyin. Değmez yani illa alacaksaniz o kadar çikmayin gidip şunu alin.

MONSTER® TULPAR T5 V4.2 15.6"

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı