MSI GT72 Dominator Pro GTA V ve CS:GO'da Anlık FPS Düşmesi

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Örnek olarak GTA V'da oynarken FPS 70'den Bir anda 40'a kadar düşüyor ve 3-4 sn olsada bir kasma yaşanıyor. Aynı sorun CS:GO'da mevcut. Bu kadar yüksek fiyata bilgisayar almama rağmen bu sorunlar beni sıkıntıya sokuyor sorun bende mi bilemiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartı driverlarım güncel.
Oyunlar orijinal ve güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz nedir?

Sanırsam throttle denilen bir olay var, ondan kaynaklanıyor olabilir. Bir yerde aynı sorunu okumuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şaşırdım, MSI gibi bir firmanın böyle bir cihazında, güç seçeneklerinden hız düşürmek gerekiyor. Cihaz o zaman normal çalışıyormuş. Antalya bölgesinde yaşıyorum. Soğutucu kullanmıyorum. Kendi cihazımda, bu sıcaklıklar ile GTA 5 oynuyorum. Daha hiç frekans düşürdüğünü görmedim. Böyle yüksek performans cihazlarında böyle bir sorun olmaması gerekir. Tavsiyem, teknik servis ile görüşün.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 543
Havaların sıcak olmasındn kaynaklanıor olabilir bi ihtimal ama benim fikrim ekran kartın gtx 980 m galiba bu ekran kartının gta 5 sekronizasyonu ile ilgili genel bir sorun varsa nvidia driver çıkarmış olabiir araştır bi istersen

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı