MSI GT72S 6QE Dominator Pro G Anlık Şarj Kesilip Şarj Olması Problemi

onurdinsever

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2013
Mesajlar
134
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar. Sorunumu kısaca dile getirmek istiyorum. Konu başlığında belirttiğim dizüstü bilgisayarımda çok nadir de olsa 1-2 saniyelik süre olacak şekilde şarj kablosu takılıyken, birden sanki şarj kablosu sökülüp tekrar takılıyor. Bu başta biraz daha sık oluyordu fakat bu aralar neredeyse hiç olmuyor. Dizüstü bilgisayarımın pil kalibrasyonunu düzenli bir şekilde yapan birisiyim bunu da belirtmek isterim.

Birkaç gün önce farklı bir şey fark ettim ve bu sebepten dolayı forumda konu açmak istedim. 30 dakika oyun oynadıktan sonra bilgisayarın şarj kablosunu söktüğümde kablonun bilgisayara bağlanan metal yerinin fazlasıyla ısındığını fark ettim. Acaba yaşadığım problem bundan dolayı oluyor olabilir mi siz değerli form üyelerine sorma istiyorum?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

adaptör.jpg
WhatsApp Image 2018-08-02 at 22.10.09.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı