MSI GT72S 6QE Dominator Pro G İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

MSI GT72S 6QE Dominator Pro G incelemesinde yeni hız aşırtma yapılabilen Skylake işlemci ve G-Sync ekran ile donanmış dizüstü bilgisayarın detaylarına yakından bakıyoruz… MSI’ın yeni GT72S 6QE Dominator Pro G modeli dikkat çekici yeniliklerle dolu. Bunların başında Intel’in 6. nesil Skylake işlemcisi yer alıyor. Üstelik Overclock yapmak mümkün! Nvidia’nın dizüstünde sunduğu en güçlü ekran kartı

MSI GT72S 6QE Dominator Pro G İncelemesi Technopat

Daha fazlası...

Msi gt72s 6qe tanıtım videonuzdan sonra biraz daha üst modeli olan Msi GT72S 6qf modelini aldık. Laptop tan ortalama bir kaç sorun dışında çok memnunuz. (Bu sorunlar ile ilgili ayrıntılı bir kaç konu açtım . hala çözüme ulaşmamış sorunlar var. belki bunlar bios vb. güncelleme ile ilgilidir . Tam olarak bilmiyorum. )

Msi Gt72s 6qe yada 6qf modelinin bios dahil tüm driverlerin güncellenmesi konusunda ve ilerde m.2 ssd samsung 950 512gb pro modelininden disk alsak raid 0 olarak yapmamız gerekenler konusunda bir ayrınıtılı video hazıryabilirmisiniz.

Recep Baltaş bey ile Ali Güngör beyden özel bir isteğimiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…