3 gündür hackintosh kurulumu yapmaya çalışıyorum. indirmediğim raw dosyası kalmadı en son sizin paylaştığınız imajdan yapmaya çalıştım her seferinde aynı sorunla karşılaştım.
Macos Sierra 10.12 için rehberdeki gibi USB'den bootumu yapıyorum.
Rehberlerdeki söylenenleri aynen yapıyorum.
Ekran kartını onboard'a geçiş yaparak işlem yapıyorum.
Ancak aşağıdaki resimlerdeki iki ekranla karşılaşıyorum ve daha ileri gidemiyorum.
yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.
23 Eylül 2016 tarihinde sizin başlattığınız konudaki linkten indirdiğim Sierra MacOS Laptop RAW İmajı ile denedim.
Ayrıca Hackintosh sitesinden indirdiğim raw dosyası ile denediğimde de aynı ekran çıkıyor.
Config içindeki SMBIOS (Mac Sistem Kimliği) config dosyasından değiştiremedim internetten indirdiğim config dosyasını usb içinde efi-clover içine attım.
iki usbden 2.0 ve 3.0 olarak denedim Ancak yine daha önceki ekran çıkıyor ve "This version of mac OS X is not supported on this platform" uyarısı çıkıyor ve işlem yaptırmıyor.
bir çok rehberi okudum aynı işlemleri tekrarladım. Windowsu formatladım öyle denedim yine olmadı
Bu noktada doğru Config çok önemli. İndirdiğin Config dosyasının senin sisteminle uyumu neydi? Config dosyanı paylaşırsan bir kontrol edebilirim.[/QUOTE
İlginiz için teşekkürler hocam şuan işyerindeyim. Uyumluluğu hakkında net bilgim yok eve gidince size ileteceğim.
İyi geceler montezuma şimdi bir siteden bulduğum config dosyasını yükledim bu işlem başladı ama öyle kaldı en az on dakika bekledim işlem tamamlanmadı.
Merhaba montezuma yeni bir config dosyası yükledim yükleme başlıyor fakat bu şekilde 15-20 dk. bekliyorum. Reset atmıyor ve ilerlemiyor. Resimdeki ekranda kalıyor.
merhaba montezuma daha önce söylediğiniz bu dosyanın tamamını değiştirerek deneme yapmıştım aynı hatayı verdiği için bir daha denemedim. Bu akşam tekrar deneme yapacağım ancak EFI dosyasının tamamını değiştireyim sadece config dosyasınımı değiştireyim? Bir haftadır denemediğim yöntem yüklemediğim dosya kalmadı. ayrıca yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba montezuma. Önce config dosyasını denedim olmadı. Sonra tüm dosyayı değiştirdim. Ancak kayan yazı ekranından ileri gidemedim.
Acaba dedim sorun bendemi pc demi bunu anlamanın yolu başka bilgisayarda deneme yapmaktır dedim. İşe koyuldum ve on gündür yapamadığım kurulumu yarım saatte msi gt683 bilgisayara sierra_Laptop_montezuma.raw imajdan yaptım.