MSI GT72VR 6RD Dominator Wi-Fi kopma sorunu

Ahmet Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Yaklasik 8 ay once ikinci el MSI GT72VR 6RD Dominator aldim.
Aldigim gibi format attim, BIOS guncellemelerini yaptim derken driverlari guncelledim vs.
Arada sirada Wifi On Off (Wifi blinking) seklinde problemler yasamaya basladim. Oyun ortasinda internet gidip geliyordu vs. ciddi rahatsiz edici. Bazen boyle klavyeden tuslara basiyorsun gidip geliyor gidiyor. Yazmiyorsun duruyor yaziyorsun yeniden ayni problem, yeniden aciyordum laptopu genelde duzeliyordu. Driverlari guncelledik olmadi virus falandir dedik format attik.
Olaylar format atinca basladi asil. PC formattan sonra driverlari kurdum yine WiFi on off krizine devam etti. Biz de MSI'a ait Wifi Killer vs. var onu kurmadik. CMD regeditden de internetten gordugumuz bir seyler vardi onlari kapattik. WIFI on off sorunu bitti. Ancak arada mavi ekran almaya basladim. Oyunlarda packet lose aliyorum ancak arkadasta bir problem yok. Wifi kartim sorunlu olabilir mi? Çozum icin oneri bekliyorum.

Google'a ping attim ve arkadasin MSI GE62VR 7RD Apache Pro'su ile karsilastirdim.
Bende %16'lik kayip varken onda %0.
Diger fan hizi vs. dragon center karsilastirma linkim:
speed.jpg

Packet lose durumunu belli eden.
Bios Ekrani ve Surumu
Hızlı Resim - 20181120 133805

Dosya Ekleri

• google ping test.jpg
    google ping test.jpg
    182,6 KB · Görüntüleme: 78
  • technopat ping test.jpg
    technopat ping test.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı