MSI GT72VR 7RE Dominator Pro Windows lisansı nasıl değiştirilir?

Internet Security Tercihiniz?

• Bitdefender Total Security

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1

GencTurk

Kilopat
Daha fazla  
Herkese Merhabalar,

Uzun zamandir Technopat takip ediyorum , ancak üye olmak bugüne nasip oldu.

MSI GT72VR 7RE DE Dominator Pro Drogon cihazimi yaklasik 1 hafta önce satin aldim. Almanya`da yasadigimdan dolayi DE versiyon klavye ve yüklü gelen Windows 10 Home belli basli detaylari. Tecrübeli, deneyimli ve bilgili arkadaslarima birkac sorum olacak. Vakit ayirip yardimci olursaniz memnun olurum.

1. BIOS gömülü gelen Windows 10 Home lisansi Windows 10 Pro ile degistirme imkani var midir?
2. Fabrika ayarlari üzerinde kullanmak mi yoksa Recovery alani ni silmeden sifirdan Windows kurmak mi daha iyi olacaktir?
3. Fabrika ayarlarinda yüklü olarak gelen Norton kullanmak istemiyorum. Lisansli sekilde Bitdefender Total ve Kaspersky Total arasinda tercih yapmakta takildim bir türlü karar veremiyorum.

Bu konular hakkinda beni aydinlatmanizi riza ve tabii ki cihaz ve kullanimi hakkinda görüs, öneri gibi katkilarinizi da elbette beni daha fazla aydinlatacaktir.

NOT: Oyun oynayan birisi degilim, cihazi alma amacim tamamen performans, kalite ve MSI dizayna olan hayranligim. Gercekten cok kaliteli bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan lisansınızı değiştirebilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı