MSI GT730 ve i5-7400 sistem düşük FPS sorunu

Akın0620

Centipat
Fotoğraflarda özellikleri koydum Gigabyte anakart, 500 GB HDD, 300W Power Supply.
Ekran kartı MSI GT730 128 Bit.
RAM 8 GB DDR4 2133.
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim PC'yi ilk aldığım zamanlar CS:GO 150 FPS üstü alıyordum.
40-80 arası almaya başladım en düşük ayarlarda.
Her ayarları her şeyi yaptım yapmadığım şey kalmadı yardımcı olun lütfen sorun ekran kartında mı Power'da mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu FPS düşüşü ekran kartı Driver'ını güncelledikten sonra mı oldu?

Tam bilmiyorum sıfırladım bilgisayarı driveri güncelledim oyunu yükleyip girdim fps aynıydı güncellenmemiş haliyle denemedim hiç
Sıfırlamadna
Tam bilmiyorum sıfırladım bilgisayarı driveri güncelledim oyunu yükleyip girdim fps aynıydı güncellenmemiş haliyle denemedim hiç
sıfırlamadan güncellemeyi geri alabilir miyim

Power FPS düşürmez power yetmez ise bilgisayar reset atar kapanır veya görüntü gidip gelmeleri yapar driver kaldırıp sürücüyü kendi sitesinden tekrar indirip dener misin? Ayrıca bütçen olunca o ekran kartını değiştir derim işlemcin güçlü bir işlemci o ekran kartı yakışmamış.

Tam bilmiyorum sıfırladım bilgisayarı Driver'i güncelledim oyunu yükleyip girdim FPS aynıydı güncellenmemiş haliyle denemedim hiç.
Sıfırlamadna.
Sıfırlamadan güncellemeyi geri alabilir miyim.

NVIDIA tarafında çok bilgim yok ama genelde eski kartlarına güncel Driver geldiğinde böyle şeyler olabiliyor DDU ile kaldırıp sitesinden NVIDIA driverınınni öncek versiyonunu kurabilirsin.

Tamam teşekkür ederim denicem
T
NVIDIA tarafında çok bilgim yok ama genelde eski kartlarına güncel Driver geldiğinde böyle şeyler olabiliyor DDU ile kaldırıp sitesinden NVIDIA driverınınni öncek versiyonunu kurabilirsin.
Tamam teşekkür ederim deneyip haber vericem

Konuyla alakalı değil ancak, Power Supply; sistem içerisine takılan ekran kartının güç limiti ihtiyacını gerçek zamanlı olarak karşılayamazsa sistemdeki bileşenlerin aşırı ısınmasına bağlı olarak özellikle başta GPU olmak üzere kendini güvenlik açısından frenler ve stabil çalışmamaya başlar, bu da ciddi anlamda performans kaybına neden olur. Durum daha ciddi boyutlara ulaşırsa genel sistemin stabil çalışması durdurulup; BSOD crashlar, ani stutter ve kitlenmeler, auto-reboot vs gibi ciddi indikasyonlar baş gösterir. PSU'nun PC'ye reset attırmasından ziyade sistemde oluşturacağı sorunlar, problemin eşik seviyesindeki değişimlere bağlı olarak bu tarz sorunlarla karşı karşıya gelinmesi çok olası. Bundan yaklaşık 8 yıl önce ağır FPS düşmelerini 400W Everest PSU + ASUS GTX 550 Ti Direct Cu modelinde yaşamıştım, Cooler-Master RS 500'le de bunun üstesinden gelmiştim.

Tamam teşekkür ederim denicem
T

Tamam teşekkür ederim deneyip haber vericem
Ne kadar eski sürümünü indirmeliyim
Bi 500+80 lik alsam yeterli mi hocam
Ne kadar eski driveri yüklemeliyim
Maalesef bir değişiklik olmadı
Lol falan 120 üstü fps ama anlamadım bu işten

Dosya Ekleri

• 15870440295268153245735417467702.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…