MSI GT73evr 7re titan sistemin RAM'ini yükseltmek

Bütçe
2000

Medart

Femtopat
Daha fazla  
MSI GT73evr 7re titan RAM yükseltmek istiyorum. BIOS'tan bakınca dört tane RAM slotu gözüküyor ve Max 64 GB'a kadar yükseltebilirm anlamına geliyor. Fakat bilgisayarı açınca bir türlü RAM yuvalarını göremedim 2 taneden hariç ve onlara da hiçbir şey takılı değil. Merak ettiğim diğer takılı olan RAM'leri nasıl ve nerede saklıyorlar takılı olan 2x8 GB tır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde 4 slot RAM yuvası olan dizüstülerde iki tanesi klavye altında 2 tanesi ise arka kapağın altında oluyor.

Muhtemelen eklemek istediğiniz de rahat ulaşabilin diye mevcut 2 adet RAM'i klavye altında ki slotlara takmışlar.

Eğer elinden geliyor ise dikkatlice anakartın alt yüzü/tarafına bir bak oralarda bir yerlerde olması lazım.

çok teşekkür ederim aynen ramler anakartın altındaymış.Yalnız birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.Laptopumda takılı olan 2x8 ram ile yeni aldığım 16 gb ram in frekans değerleri düşük ne dersiniz buna bir sıkıntı olacak ise iade edeyim.Fotoğrafı da ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 2.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 36
Kutusunu bozmadan (iade ettiğinizde sıfırdan farkı olmayacak şekilde) yeni aldığınız RAM'leri açıp deneyebilirsiniz. Şanslıysanız bütün RAM'ler en düşük frekansa sahip RAM'ler ile birlikte çalışacaktır.

Şanslı değilseniz iade edersiniz.

yüklediğim resimlere baktınız mı 16 gb olan yeni aldığım ram bir sıkıntı görüyormusunuz acaba 8 gb takılı olan ram

Şu an ikisi takılı bir şekilde kullanabiliyorsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Birisi Dual birisi single rank ama uyumlu çalışmışlar enteresan.

daha birgün olmadı kullanalı ikiside kingston marka ama çip üreticisi farklı sanırım biri nanya diğeri micron tecnology.Birkaç gün kullanayım o zaman bir sıkıntı yaşarsam iade ederim.Cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…