MSI GT75,SSD Firmware güncellemesinden sonra BIOS'a atma

• Konuyu başlatan Jove
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 182

Jove

Kilopat
Yer
Ankara
İyi günler,

Sistemde standart gelen 2x128 GB RAID 0 konfigürasyonunda M.2, 250 GB 950 Pro ve 500 GB 860 Evo SSD'ler mevcut. Sistem RAID 0 SSD'lerde kurulu. Samsung'un magician adlı programıyla 860 Evo'nun Firmware'ini güncellemeyi denedim. Güncellemeyi bitirdikten sonra bilgisayarı kapattım ve açtım. Ancak artık açılışta girek BIOS'a atıyor. BIOS'da varsayılan ayarları yükleyip denedim, ec Firmware ayarlarını resetleyemeyi sağlayan kapatma tuşuna 45 saniye basma olayını denedim ama nafile. Sistem başlamıyor. BIOS'ta 3 SSD'yi de görebiliyorum. USB takıp Boot etmeye çalışınca Win 10 yükleyicisinde yine 3 SSD'yi de görüyorum. Kullanılan miktarda aynı sanıyorum veri kaybım yok. Ancak BIOS'dan çıkıp sistemi başlatamıyorum bir türlü. Acaba sistemi yeniden kurmadan ya da Firmware güncellemesi yaptığım SSD'yi sistemden çıkarmadan bilgisayarı başlatmanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı