MSI GT75VR 7RF Titan Pro mu? ASUS ROG G703VI-E5158T mi?

Makaleler
23
Uzun zamandir MSI GT75VR 7RF Titan Pro'nun 3000 €'nun altina inmesini bekliyordum ama 3300 € civarlarinda takili kaldi bir türlü inmiyor.

Aslinda suradaki iletimde MSI alacagimi kesinlestirmis gibiydim ama bugün hemen hemen ayni özelliklerle ama 48 GB bellekli ASUS'un G703VI modelini kesfettim.
Su an kullandigim dizüstü sistem Technopat'in inceledigi GTX 1080 ile upgrade ettirdigim MSI GT72S-6QE serisi bir dizüstü. Ama yenilik pesindeyim.

Uzun lafin kisasi hangisini almaliyim? MSI'in laptoplarini uzun zamandir kullaniyorum ve cok menmunum ama gönlüm biraz farkli markalari denemekten yana.
Bu siralar cok kararsizim sanirim, belki bir karar almamda yardimci olursunuz. Her türlü farkli öneriye acigim.

Sevgiler

~Sonradan gelen Edit~

Etiketlemeyi unutmusum üstatlari cagiralim

@Nazım Paşa @Recep Baltaş @Ali Güngör @Jira @BERWAR @Mr.Acar @MF @NookumPie

Malzeme-bileşen kalitesi, tasarım, soğutma ve performans olarak MSI öneririm. Titan serisi, alabileceğiniz en iyi laptoplardan biridir.

Biraz daha bekleyin derim zira yakında Core i9 işlemcili laptoplar gelecek. Fiyatlar o zaman düşecek.
Dizüstü bilgisayarlarda genel olarak soğutma, hiçbir zaman masaüstü sistemler kadar serin olamıyor. Core i9 serisinde 8 veya 12 çekirdek olabilir eğer mobil sürümü çıkarsa. Ancak, dizüstü bilgisayarlar o kadar çok çekirdekli bir işlemciyi nasıl serin tutabilecek? Core i9 mobil en az 7nm ile üretilmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…