Esungur Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #1 Evet arkadaşlar, başlığa yazdığım gibi GT80 hala alınır mı ?
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #2 GT80 artık taşınabilir iş istasyonu sınıfına giriyor. 4.8KG artık nasıl taşıyacaksınız bilmiyorum . Yanınızda getirmenize gerek yok ise sürekli kesinlikle bu fiyata toplanacak sistem yarı yarıya daha performanslı olacaktır.
GT80 artık taşınabilir iş istasyonu sınıfına giriyor. 4.8KG artık nasıl taşıyacaksınız bilmiyorum . Yanınızda getirmenize gerek yok ise sürekli kesinlikle bu fiyata toplanacak sistem yarı yarıya daha performanslı olacaktır.
Mustafa_35 Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 472 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #3 Yani o laptobu alacagına sistem topla zaten 4.8 kg ürünü surekli taşıyamazsın.sistem topla cok daha iyisini toplarsın o paraya.
Yani o laptobu alacagına sistem topla zaten 4.8 kg ürünü surekli taşıyamazsın.sistem topla cok daha iyisini toplarsın o paraya.
Esungur Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #4 Mustafa_35 dedi: Yani o laptobu alacagına sistem topla zaten 4.8 kg ürünü surekli taşıyamazsın.sistem topla cok daha iyisini toplarsın o paraya. Genişletmek için tıkla... Yok zaten sistem var ama laptop almak istiyorum.
Mustafa_35 dedi: Yani o laptobu alacagına sistem topla zaten 4.8 kg ürünü surekli taşıyamazsın.sistem topla cok daha iyisini toplarsın o paraya. Genişletmek için tıkla... Yok zaten sistem var ama laptop almak istiyorum.
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #5 Bence yeni ekran kartlarını bekleyin eğer zamanınız varsa. Çünkü Nm farkı mobil cihazlarda ciddi performans artışı sağlıyacak.
Bence yeni ekran kartlarını bekleyin eğer zamanınız varsa. Çünkü Nm farkı mobil cihazlarda ciddi performans artışı sağlıyacak.
Mustafa_35 Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 472 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #6 Açıkcası laptop tasınabilir olmalı ama illa diosan bana sıkıntı olmaz alabilirsin.