timur Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #1 Dünyanın ilk mekanik klavyeye sahip nvidia Gtx 980M SLI donanımlı 18" dizüstü oyun bilgisayarı gerçek mi yoksa bir şehir efsanesi mi?
Dünyanın ilk mekanik klavyeye sahip nvidia Gtx 980M SLI donanımlı 18" dizüstü oyun bilgisayarı gerçek mi yoksa bir şehir efsanesi mi?
Dexsite Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 298 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #2 Harika bişeymiş gerçekse dünyanın en iyi laptoplarından.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #3 Touchpad nerede ? İlla mouse kullanacağız çıkarsa sanırım
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #4 Connor dedi: Touchpad nerede ? İlla mouse kullanacağız çıkarsa sanırım Genişletmek için tıkla... Bilek koyma yeri de yok. Bana kalırsa çok kullanışsız olacak.
Connor dedi: Touchpad nerede ? İlla mouse kullanacağız çıkarsa sanırım Genişletmek için tıkla... Bilek koyma yeri de yok. Bana kalırsa çok kullanışsız olacak.
Cihan Taşkın Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 147 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Öğretmeni - Müzisyen 2 Kasım 2014 #5 Oyuncular için mobil bir oyun canavarı olmuş. Oyuncu adam zaten klavyesi, mausu ve kulaklığı olmadan oturmaz o pc'nin başına. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2014
Oyuncular için mobil bir oyun canavarı olmuş. Oyuncu adam zaten klavyesi, mausu ve kulaklığı olmadan oturmaz o pc'nin başına.
timur Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #6 Connor dedi: Touchpad nerede ? İlla mouse kullanacağız çıkarsa sanırım Genişletmek için tıkla... Klavyenin sağıdaki sayı tuşlarının olduğu yer touchpad olarak kullanılıyor. Sayılar ışıkla belirtilmiş. Prototip diyebileceğimiz bir fotoğraf buldum. Bilek dayamak icin ayrı bir yastık veriyorlar. Touchpad de daha iyi seçiliyor. Tuna Yücer dedi: Bilek koyma yeri de yok. Bana kalırsa çok kullanışsız olacak. Genişletmek için tıkla...
Connor dedi: Touchpad nerede ? İlla mouse kullanacağız çıkarsa sanırım Genişletmek için tıkla... Klavyenin sağıdaki sayı tuşlarının olduğu yer touchpad olarak kullanılıyor. Sayılar ışıkla belirtilmiş. Prototip diyebileceğimiz bir fotoğraf buldum. Bilek dayamak icin ayrı bir yastık veriyorlar. Touchpad de daha iyi seçiliyor. Tuna Yücer dedi: Bilek koyma yeri de yok. Bana kalırsa çok kullanışsız olacak. Genişletmek için tıkla...