Arkadaşlar iyi akşamlar elimde bir ekran kartı var linkini bırakırım tarih öncesinden kalma bir ekran kartı ama olsun
Bu ekran kartının sadece fanı ve dış plakası boyanacak öyle düşünüyorum yarın gidip sprey boya alacağım. Bir sorunla karşılaşacağımı hiç sanmıyorum ama zaten ekran kartlarının fanları her zaman aşağıya doğru PSU'ya doğru bakar. Zaten boya eriyip dökülse de bir şey olmaz PSU'nun üstüne aksa çok bir şey olacağını sanmıyorum.
Böyle bir şey olacak işte, sizce nasıl olmuş? Böyle bir şey yapabilir miyim?
Ne olabilir ki en fazla 63 dereceyi görüyor kart yük altında o da Forza Horizon 4 gibi veya FIFA 23 gibi oynadığım bu 2 oyunda 63 maksimum görüyor MSI Afterburner'dan ekran kartımın fan hızını %100 yaptım uçak kalkıyor her bilgisayarımın açılışında ama o kadar da beni rahatsız etmiyor fan devri yüksek bu da soğutmayı biraz da olsa etkiliyor.
Hocam boyalar hakkında çok bilgili değilim ama internette kolay bulabilirsiniz bence araştırıp. Her yerde satılan bir şeydir. Bilinmedik markalardan uzak durun yeter.
Hocam boyalar hakkında çok bilgili değilim ama internette kolay bulabilirsiniz bence araştırıp. Her yerde satılan bir şeydir. Bilinmedik markalardan uzak durun yeter.