MSI GTX 1050 FX 6300 sistem alınır mı?

Hayır 1.7k ya dediğim Sapphire'in ASUS MSI hepsi dediklerim bu arada ikinci el.
Kardeşim adama nerden güveneceksin herkes uğraşamaz ikinci elle şahsen ben araba dışında ikinci el kullanmayan insanım her şeyi sıfır alıyorum. O kadar düşmedik ikinci el alacak kadar.

Kardeşim adama nereden güveneceksin herkes uğraşamaz ikinci elle şahsen ben araba dışında ikinci el kullanmayan insanım her şeyi sıfır alıyorum. O kadar düşmedik ikinci el alacak kadar.

FurMark testleri normal gözüküyor ise alınabilir. Sıfıra bence o kadar para vermeye gerek yok. Yine aynı performansı alırsın ya da çok az düşüğünü. Param Güvende ile alırsanız pek sıkıntı yaşayacağınızın sanmam. Eğer olurda sıkıntı çıkarsa iade edersiniz.

Kardeşim adama nerden güveneceksin herkes uğraşamaz ikinci elle şahsen ben araba dışında ikinci el kullanmayan insanım her şeyi sıfır alıyorum. O kadar düşmedik ikinci el alacak kadar.
Hocam dalga mı geçiyorsunuz?

Biz konu sahibine cevap veriyoruz size değil. FX6300 mü kaldı sıfıra? İkinci elden almayı planlıyor tabiki. Ayrıca ikinci el ürün almanın düşüklük olması mı Komik gerçekten. Siz satın alın o zaman konu sahibine. Sizin tabirinizle biraz düşmüş.

FX6300 mü alsın dedim ben? Gt 730 sıfırına bile para veririm herhangi bir ikinci el ürün alacağıma.

Haklısın param güvende olayı güvenilir olur diye düşünüyorum. Ben gene de tanıdık bile olsa 2 . ele güvenemiyorum. Kendi bilir artık.

Tamam biz de FX6300 almayı düşünüyorsa ikinci el alacağını varsayıp öneride bulunduk zaten. Siz GT730 alabilirsiniz. Bu konuda sizi ilgilendiren bir şey yok.
Anladım. Zaten FX6300 için bir sorun bulmadım burada. Bu tavırlarını da ergenliğine bırakıyorum kardeşim. Umarım kendine göre bir çözüm bulmuştur konu sahibi arkadaş.

Tamam biz de FX6300 almayı düşünüyorsa ikinci el alacağını varsayıp öneride bulunduk zaten. Siz GT730 alabilirsiniz. Bu konuda sizi ilgilendiren bir şey yok.
12 günlük mesaja anca tepki vermek. Cidden bu kadar mısın ya :d

Son düzenleme:
Ne alaka hocam? Bu bir şey mi ifade ediyor? Bir tatile çıkmıştım ve foruma girmedim. Normal bir durum normal bir insan için. Bu tepkinizi ergenliğinize veriyorum.

Ne alaka hocam? Bu bir şey mi ifade ediyor? Bir tatile çıkmıştım ve foruma girmedim. Normal bir durum normal bir insan için. Bu tepkinizi ergenliğinize veriyorum.
Ergenliğime mi veriyorsun :d yukarıda benim yazdığım mesajı taklit etmenin acizliğini neye vereyim... Onu da özgüvensizliğine verelim, napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…