MSI GTX 1050 İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
MSI GTX 1050 İncelemesi
MSI GTX 1050 İncelemesi

MSI’ın fabrika çıkışlı olarak overclock edilmiş GTX 1050 model ekran kartını inceliyoruz. NVIDIA, Pascal mimarili ekran kartlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Serinin son üyesi ise 2nm daha sıkıştırılarak üretilmiş olan GTX 1050. Samsung’un fbarikalarında üretilen yeni GPU’lar, 14nm üretim teknolojisinin avantajı sayesinde 3 derece daha yüksek bir termal eşiğe sahip. Pascal mimarili kartların halihazırda serin çalıştıklarını […]

MSI GTX 1050 İncelemesi Technopat

Daha fazlası...

MSI GTX 1050 İncelemesi
MSI GTX 1050 İncelemesi

MSI’ın fabrika çıkışlı olarak overclock edilmiş GTX 1050 model ekran kartını inceliyoruz. NVIDIA, Pascal mimarili ekran kartlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Serinin son üyesi ise 2nm daha sıkıştırılarak üretilmiş olan GTX 1050. Samsung’un fbarikalarında üretilen yeni GPU’lar, 14nm üretim teknolojisinin avantajı sayesinde 3 derece daha yüksek bir termal eşiğe sahip. Pascal mimarili kartların halihazırda serin çalıştıklarını […]

Daha fazlası...
bende bu kartı almayı düşünüyorum parasını biriktirdim ama görüntü alamama sorunu var dediğiniz için soruyorum Gigabyte GA-78LMT-S2 mobel anakartımda bir sıkıntı çıkarmı

MSI GTX 1050 İncelemesi
MSI GTX 1050 İncelemesi

Daha fazlası...

Abi selamlar ben 1 hafta önce msi gtx 1050 2g oc çift fanlı versiyonunu aldım şu anki bilgisayarımı update ededceğim psu değiştirip fakat anakartımda uyumsuzluk olurmu pc capser anakart ecs h81-h3-m4 işlmecim i3 4130 400w lık bis psu alacağım yanıtlarınız bekliyorum ?

MSI GTX 1050 İncelemesi
MSI GTX 1050 İncelemesi

Daha fazlası...
Şimdi ben bu kartı sizin toplamış olduğunuz 3000tl lık sisteme takarsam nasıl bir performans alirim?

MSI Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı GTX 1050 2G OC
Asus H81M-K Intel H81 1600MHz DDR3 Soket 1150 Micro-ATX Anakart
Pentium G3258
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
Aerocool VX Serisi 400W 27A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VX400)
Dark Argon 12cm Mavi LED Fan, 1x USB 3.0 ATX Siyah Kasa

400 w bunların hepsini kaldırırmı? cevaplarsanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı