İ İbrahimTunx Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 RAM 16Gb SSD veya HDD modeli 256gb ssd Ekran kartı Gtx 1050 4gb Anakart Msi Gaming Laptop İşlemci İ7 7700HQ Merhaba arkadaşlar. Size kısa bir sorum var, Assetto Corsa trafik modu var ya onu yükleyip oynamak istiyorum ama PC kaldırır mı? Zevk verir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
Merhaba arkadaşlar. Size kısa bir sorum var, Assetto Corsa trafik modu var ya onu yükleyip oynamak istiyorum ama PC kaldırır mı? Zevk verir mi acaba?
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 625 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 22 Aralık 2023 #2 İbrahimTunx dedi: Merhaba arkadaşlar. Size kısa bir sorum var, Assetto Corsa trafik modu var ya onu yükleyip oynamak istiyorum ama PC kaldırır mı? Zevk verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... düşük ayarlarda oynanır zevk vermez bence.
İbrahimTunx dedi: Merhaba arkadaşlar. Size kısa bir sorum var, Assetto Corsa trafik modu var ya onu yükleyip oynamak istiyorum ama PC kaldırır mı? Zevk verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... düşük ayarlarda oynanır zevk vermez bence.
İ İbrahimTunx Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #3 ahlatt.r dedi: düşük ayarlarda oynanır zevk vermez bence. Genişletmek için tıkla... Anladim Hocam düşük ayarda 30 40 versene yeterde neyse Peki forza 4 oynarmı acaba?
ahlatt.r dedi: düşük ayarlarda oynanır zevk vermez bence. Genişletmek için tıkla... Anladim Hocam düşük ayarda 30 40 versene yeterde neyse Peki forza 4 oynarmı acaba?
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 625 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 24 Aralık 2023 #4 İbrahimTunx dedi: Anladim Hocam düşük ayarda 30 40 versene yeterde neyse Peki forza 4 oynarmı acaba? Genişletmek için tıkla... forza 4 oynar galiba ya gt 1030 + i5 3570 düşük ayarlarda oynayabiliyordum, bunlada oynarsın. İbrahimTunx dedi: Anladim Hocam düşük ayarda 30 40 versene yeterde neyse Peki forza 4 oynarmı acaba? Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın biraz geç cevap vermişim
İbrahimTunx dedi: Anladim Hocam düşük ayarda 30 40 versene yeterde neyse Peki forza 4 oynarmı acaba? Genişletmek için tıkla... forza 4 oynar galiba ya gt 1030 + i5 3570 düşük ayarlarda oynayabiliyordum, bunlada oynarsın. İbrahimTunx dedi: Anladim Hocam düşük ayarda 30 40 versene yeterde neyse Peki forza 4 oynarmı acaba? Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın biraz geç cevap vermişim
İ İbrahimTunx Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #5 ahlatt.r dedi: Forza 4 oynar galiba ya GT 1030 + i5 3570 düşük ayarlarda oynayabiliyordum, bunlada oynarsın. Kusura bakmayın biraz geç cevap vermişim. Genişletmek için tıkla... Mühim değil hocam teşekkür ederim.
ahlatt.r dedi: Forza 4 oynar galiba ya GT 1030 + i5 3570 düşük ayarlarda oynayabiliyordum, bunlada oynarsın. Kusura bakmayın biraz geç cevap vermişim. Genişletmek için tıkla... Mühim değil hocam teşekkür ederim.