GTX 1050 Ti ekran kartım var bayağı bir araştırdım bir türlü kendi ekran kartımın rengine benzeyen bir model bulamadım. Fotoğrafını alta koyacağım.(biraz bulanık çıkmış olabilir.)
Eki Görüntüle 1157359
Senin kart bu;
MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2'sinden biri herhalde teşekkürler.MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu olabilir mi?
Daha beyaz bence değil.
Direkt kasayı attım.Fanlarının olduğu kısmın fotoğrafını atabilir misiniz?
Evet benim attığım değil, diğer arkadaşın attığı. Ben de onu bulmaya çalıştım fakat hiçbir yerde göremedim ve 2 fanlı versiyonlarını gördüm.2'sinden biri herhalde teşekkürler.
Daha beyaz bence değil.
2'sinden biri herhalde teşekkürler.
Daha beyaz bence değil.
Direkt kasayı attım.Eki Görüntüle 1157441Eki Görüntüle 1157442
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.