MSI GTX 1050 Ti nasıldır?

Biz de biliyoruz 1050Ti ile 1060'ın farkını. 1050Ti 700 TL, 1060 1.300 TL. 600 TL senin için sıkıntı değilse 1060 al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorsanız öğrenin araştırın fiyat kıyaslamasını ona göre yapın.
Arkadaşın sorduğu ekran kartı 1100 TL farklı bir şekilde almıyorsan dedim ben de zaten.
Benim yazdığım 1060'da Gigabyte WindForce 1060 6GB.
Araştırmadan geliyorsunuz yazıyorsunuz. @Culoksi sana ekran kartımı veriyim 64MB GeForce 4 MX 460 overclock yapınca 65 MB oluyor ister misin?

@ma3str0ng Benchmark testleri ve alınan FPS farkları ortada seçim senin.

Soruma cevap vermemişsiniz. 1050Tİ iyi diyen olmadı ki. Hepimiz biliyoruz 1060'ın daha fazla CUDA çekirdeği barındırdığını. Ben sadece ekran kartını bit değerine göre seçtiğinize kızdım.
@ahmet mercan

Sıfır almayacaksan veya bir arkadaşından alacağın vardır o şekilde almayacaksan sıfır alacaksan eğer bütçen varsa diye dedim konu nereden nereye geldi bende anlamadım. 1050 Ti iyi bir karttır alınabilir.
Bit değerine göre seçmedim hem dedim bit oranı daha yüksek rahat oynarsın.
1080 Ti 352 bit 3000 TL küsur ama PNY Quadro 5000 serisi 256 bit 7500 TL.
Seçimimin bit oranı ile alakası yok. Ona dayanarak seçim yapmadım. Sadece güçlü bir alternatifi verdim sana.

Giriş - orta seviyede ki en iyi ekran kartıdır. Türkiye de olması gerektiğinden daha pahalıya satılıyor yani burada pek f/p ürünü değil ama o fiyata alabileceğin en iyi ekran kartıdır. Bu arada yok Gaming X modeliymiş yok Strix modeliymiş takılma arada ki FPS farkı 2 - 3 bile zor olacaktır ki bence tek net fark soğutmadır zaten. Soğutma konusunda Sapphire dışında ki bütün markalara güvenin tam olsun. (Zotac da bazen kronik sorunlar çıkarabiliyor.) Son olarak 2 fanlı modelini atmışsın muhtemelen 2 fanlı alacaksın doğrusunu yapıyorsun tek fanlı da FPS farkı olur mu bilmiyorum ama soğutmada baya olacaktır mutlaka 2 fanlı al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…