Gördüğü her karta atlayan bir enayi bulursanız satarsınız belki. 600 TL'ye RX 570 varken kimse o kartın yüzüne bakmaz. Siz en iyisi 400'den satışa koyun.
Epey.com ekran kartı özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun ekran kartını bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
www.epey.com
RX 570 ile sizin kartı kıyaslarsak %30 daha performanssız ve siz RX 570'in sıfır fiyatını istiyorsunuz.
Epey.com ekran kartı özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun ekran kartını bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
www.epey.com
RX 570 ile sizin kartı kıyaslarsak %30 daha performanssız ve siz RX 570'in sıfır fiyatını istiyorsunuz.
O iş öyle olmuyor maalesef. Bir ton alternatif varken kimse 1050 Ti karta 900 lira vermez. 1050 Ti'dan daha iyi olan RX 470'i 600 liraya aldım geçen sene.
Ben anlamıyorum 1050Ti'ın ikinci elde nasıl 900-1000₺ ile satışa sunulduğunu. Adam elinde MSI Gaming X var diye diğer 1050Ti'lardan 300 lira fazlaya yazıyor. Bu ikinci el piyasası olur iş değil. Bir de bunları alanlar var aklım almıyor.