Daha fazla
Vram o kadar da önemli değil. Şöyle düşün. Gtx 1050 Ti 4 GB , GTX 1060 Ti 3 GB. Ama tabii ki 1060 daha iyi performans veriyor. Ayrıyeten GTA V te 1.5 GB den sonra hiç donma olmuyor. Bendeki 2 GB GTX 750 Ti'ın GTA V te 1970MB kullanım yazıyor yani nerdeyse tamamı kullanılıyor. Buna rağmen oyunda 40-60 arası FPS alıyorum. Ama aradaki fark son yorumda belirttiğiniz gibi 300 tl ise tabii ki 6 GB olan modeli almak çok daha mantıklı. Birde almışken o linkteki 3 fanlı modeli alın. Çok daha iyi bir soğutma deneyimi yaşarsınız ve ısınma problemi olmadığı için karta istediğiniz kadar OC basabilirsiniz. Bir arkadaş 2 fanlı modeli alın demiş. 65-70 derece yükte demiş. Benim 2 fanlı GTX 750 Ti OC yaparak kullanmama ve 3 saat aralıksız Call Of Duty Black Ops III oynamama rağmen 60 dereceyi hiç geçmedi. Onun soğutma performansı çok düşük geldi bana. Almışken seçeneklerinizden en iyisini almaya çalışın ve 3 fanlı alın. Tabii gene karar sizin. Simdiden hayırlı olsun.Cevaplarınız için teşekkürler arkadaş. PSU yeterli olacaktır Cool Master Haf 912 Advanced ile gelen 750 Watt Psu var. Vram için kart almaya karar verdim dediğim gibi GTX 760'tan memnunum 2 GB yeterli gelmiyor ama 3 GB olan GTX 1060 da beni tedirgin ediyor bir süre derken beni baya bi götürmesi lazım. Zaten FX 8350'ye taktığım son ekran kartı olur daha Uprade yapamam darboğaz herhalde. GTA V'de Vram bi kaç doku ayarı filan açınca hemen dolmaya başlıyor 1.5 GB'den sonra ufaktan kasmalar yaşanıyor GTX 1060 bunu yaşatmaz ama GTA 6 çıktı diyelim veya başka bir oyun Vram önemli benim için. GTX 970'de 4 GB onada aklım kayıyor bir yandan ne dersiniz?
Arkadaşlar bu iki kartı buldum hangisini alıyim?
Asus strix gtx 1060 6gb OC - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 556175631
Gigabyte GTX 1060 6GB OC - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 555595421