H HyperZtwin Hectopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #1 Ekran kartı kullanımı %50 geçmiyor böyle bir işlemcide darboğaz olması normal mi? Youtube'da izlediğim videolarda aynı işlemci aynı ekran kartına sahip kişilerde böyle bir problem yok darboğaz harici başka ne gibi bi problem olabilir?
Ekran kartı kullanımı %50 geçmiyor böyle bir işlemcide darboğaz olması normal mi? Youtube'da izlediğim videolarda aynı işlemci aynı ekran kartına sahip kişilerde böyle bir problem yok darboğaz harici başka ne gibi bi problem olabilir?
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Haziran 2017 #2 Lol ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Zaten +100 FPS civarı alıyorsunuz. GTA V'de ise Vsync falan açık mı kontrol edin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2017
Lol ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Zaten +100 FPS civarı alıyorsunuz. GTA V'de ise Vsync falan açık mı kontrol edin.
1 1yıllıkbanyedimaçarmsnz Hectopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #3 Kaç FPS aldığını nereden gördünüz rica etsem söyler misiniz? Edit: Yazdıktan sonra sağ üstte bende gördüm
Kaç FPS aldığını nereden gördünüz rica etsem söyler misiniz? Edit: Yazdıktan sonra sağ üstte bende gördüm
H HyperZtwin Hectopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #4 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Lol ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Zaten +100 FPS civarı alıyorsunuz. GTA V'de ise Vsync falan açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... LoL'de ve CS:GO'daki FPS'i eski ekran kartımda da alıyordum. Vsync kapalı. +
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Lol ve CS:GO'da herhangi bir sorun yok. Zaten +100 FPS civarı alıyorsunuz. GTA V'de ise Vsync falan açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... LoL'de ve CS:GO'daki FPS'i eski ekran kartımda da alıyordum. Vsync kapalı. +