MSI GTX 1060 6GT OCV1 1550 TL'ye alınır mı?

bysabo

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 6GB GTX 1060 6GT OCV1 ekran kartını Amerika'dan almış bir vatandaş, kutusu jelatini açılmamış ve 1550 TL fiyat istiyor.

Araştırdım bu ekran kartı 1850'den başlıyor, Vatan'da 2800 TL(yuh).

Sizce bu vatandaşa güvenip almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden alacaksanız beraber deneyin, kargo ile gelecekse alışverişi GeT ile ya da Gittigidiyor üzerinden yapın. Sorun çıkması durumunda iade edersiniz.

Ekran kartının kutusunda jelatin olmaz.

Ürün resmi bu :
z0zAV6.png

Bu jelatini kendisi mi yapmış yani ?

Bir de yurtdışından alınması garantiyi etkiler mi diye sordum , yurtdışından alınan üründe garanti olmaz dedi.

Yorumlarınızı bekliyorum , eğer güvenilir görünüyorsa gidip alacağım.

Yurt
Ürün resmi bu :
z0zAV6.png

Bu jelatini kendisi mi yapmış yani ?

Bir de yurtdışından alınması garantiyi etkiler mi diye sordum , yurtdışından alınan üründe garanti olmaz dedi.

Yorumlarınızı bekliyorum , eğer güvenilir görünüyorsa gidip alacağım.
Ben hiçbir ekran kartının kutunda ambalaj ve ya jelatin görmedim. Bana kalırsa jelatini kendisi yapmış.

Elden alabiliyorsanız elden alın. O fiyata kaçmaz. Jelatin kısmında ise bende rastlamadım ama belki Amerika satışına özel bir durum olabilir. Satıcıya sorun bu durumu. Yurt dışı garanti kısmına gelecek olursak aldığı şirkete veya mağazaya göre değişir diye biliyorum. Garantilik bir durum olur ise Nvidia ile iletişime geçin. (Kutu, fatura, garanti belgesi vb. İstemeyi unutmayın.)

Hocalarım, arkadaşa test edebilir miyiz dedim , eve geçer takarız sisteme dedi.

Şimdi ben bu ekran kartını test ederken neye dikkat etmeliyim ?

Test ettiriyorsa kaçırmayın derim. Gidin test edip alın. Ekran kartı için benchmark programları var. Aldığınız skor ile ortalama 1060 skorunu karşılaştırıp alın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı