MSI GTX 1060 6GT OCV1 Core Voltage Arttırma

Makaleler
3
Daha fazla  
Oyunlarda rastgele siyah ekran verip fanları fulleyen kartıma çözüm ararken internette birisinin Core voltage ve Power limit arttırarak bunu çözdüğünü gördüm, 2-3 kişi daha bu şekilde çözdüğünü söylemiş. Core voltage değeri için bir referansım olmadığından hangi değer yüksektir hangisi düşüktür bilmiyorum, yorumda adam +40 Core voltage verdiğini söylemiş ama bana yüksek geldi. 5-10-15-20 şeklinde arttırarak gitsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fakat limite geldiğimi nasıl anlayacağım? Mavi ekran falan mı gelecek yoksa kart fiziksel olarak hasar mı görecek? En güvenli şekilde Core voltage nasıl verebilirim, bilen varsa tavsiyelere açığım.

+5 arttırın biraz da Power limit arttırıp benchmark testi yapın fiziksel zarar vermezsiniz.
Sanırım power limit'i çok arttırsam da zarar verme ihtimali yok değil mi ? Sadece gerektiğinde çekebileceği güç miktarını arttırmış oluyorum anladığım kadarıyla. 110% power limit ile +5% core voltage vererek deneyeyim o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı