Banned hynotrap 2 Hectopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ekran kartım Msi Gaming X GTX 1060 6G bu ekran kartına overclock yapabilir miyim ? Yapılmıyor diye duymuştum da. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2017
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ekran kartım Msi Gaming X GTX 1060 6G bu ekran kartına overclock yapabilir miyim ? Yapılmıyor diye duymuştum da.
Tuttoqui Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 - Zotac GeForce RTX 3070 AMP! Holoblack - Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200MHz DDR4 - Silverstone PF360 - Asus ROG Thor 850W Platinium - Samsung Odyssey OLED G80SD Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2017 #2 Yapılıyor. Afterburner programı ile yapabilirsin. Zaten ekran kartının kutusundan çıkan cd'yi yüklediğin zaman hepsini kurar.
Yapılıyor. Afterburner programı ile yapabilirsin. Zaten ekran kartının kutusundan çıkan cd'yi yüklediğin zaman hepsini kurar.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 7 Eylül 2017 #3 Hayır yapılıyor. MSİ Afterburner ile manuel OC yapabilirsiniz.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 7 Eylül 2017 #4 Yapılabilir. MSI Afterburner programı ile OC yapabilirsiniz, MSI Afterburner ne diyorsanız alttaki videoya göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yapılabilir. MSI Afterburner programı ile OC yapabilirsiniz, MSI Afterburner ne diyorsanız alttaki videoya göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et