NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 3 Ocak 2019 #1 Resimde görüldüğü üzere CPU bölümüne gelip OC moduna tıkladığım zaman karşıma böyle bir hata geliyor. Kart fabrika çıkışlı X ibareli olduğundan dolayı mı bu hatayı alıyorum?
Resimde görüldüğü üzere CPU bölümüne gelip OC moduna tıkladığım zaman karşıma böyle bir hata geliyor. Kart fabrika çıkışlı X ibareli olduğundan dolayı mı bu hatayı alıyorum?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Ocak 2019 #2 OC yapmaya çalıştığınız şey işlemci çünkü. Ekran kartı için sağdaki logoya tıklayıp OC yapacaksınız ki zaten OC modunda şuan. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2019
OC yapmaya çalıştığınız şey işlemci çünkü. Ekran kartı için sağdaki logoya tıklayıp OC yapacaksınız ki zaten OC modunda şuan.
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 3 Ocak 2019 #3 MSI dragon center programını dener misin? bende msi GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. var, O.C. devreye sokamamıştım. Dragon center ile O.C. açtım. Son düzenleme: 3 Ocak 2019
MSI dragon center programını dener misin? bende msi GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. var, O.C. devreye sokamamıştım. Dragon center ile O.C. açtım.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 3 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: OC yapmaya çalıştığınız şey işlemci çünkü. Ekran kartı içim sağdaki logoya tıklayıp OC yapacaksınız ki zaten OC modunda şuan. Eki Görüntüle 356954 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim değerli yorumların için.
Silinen üye dedi: OC yapmaya çalıştığınız şey işlemci çünkü. Ekran kartı içim sağdaki logoya tıklayıp OC yapacaksınız ki zaten OC modunda şuan. Eki Görüntüle 356954 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim değerli yorumların için.