MSI GTX 1060 HDMI Görüntüleme sorunu

Zediona

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda ekran kartımı 1060'a yükselttim fakat kartta VGA çıkışı değilde DVI çıkışı olduğunu fark ettim. Monitörümde sadece HDMI ve VGA olduğundan HDMI kullanmayı deneyeyim dedim fakat driverları da güncellediğim halde görüntü var fakat kart algılanmıyor. Monitörüm Samsung S24D300H.

Son düzenleyen: Moderatör:

HDMİ bağlantısını ekran kartına yaptığınıza emin misiniz?

Öncelikle iyi akşamlar. Kardeşim ben de yeni bilgisayar almıştım. Fakat bir türlü ekrandan görüntü alamadım senin gibi her şeyi yaptım. Fakat sıkıntı HDMI da imiş. DVI ile bağladığımda hiçbir sorun kalmadı. DVI girişi yoksa tek çare dönüştürücü bu arada benim ekran kartım da 1060.

Ekran kartına taktığımdan eminim bilgisayarda görüntü var fakat dxdiagda temel görüntü bağdaştırıcısı olarak gözüküyor. Driverları tekrar internetten indiriyorum.

Kartı herhangi bir şekilde zorladınız mı? Yani eğer performans sorunu var mı? Yoksa tek sorun görüntü bağdaştırıcısı olarak gözükmesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…