MSI GTX 1060 Oyunda Dalgalanma Problemi

makoche

Decapat
Ekran Kartım: MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB
İşlemci: Intel i7 8700
SSD: Samsung EVO 960 250 GB
Monitör: ASUS VG248E 1ms 144 hz

Ben yaklaşık 1 senedir PUBG oynuyorum bu sistemle. Bir sorunum yoktu. Monitörü geçen ay aldım ve daha iyi bir oynayış sağlıyordum. Ancak son 4-5 gündür oyun içerisinde nesnelerin titremesi (Bazı nesnelerin şekil değiştirmesi, geç yüklenmesi, titremesi ağaçlar, evler vs.) gibi bir sorunum oluştu.
Aynı zamanda sağa ve sola hareket ederken ekranda yukarıdan aşağıya dalgalanmalar oldukça dikkat çekmeye başladı. Ekran kaydı aldığımda bu dalgalanmalar görünmüyor.

Bu sorun ile ilgili yardımcı olabilecek birileri var ise çok memnun olurum.

Herkese iyi akşamlar/günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartım: MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB
İşlemci: Intel i7 8700
SSD: Samsung EVO 960 250 GB
Monitör: ASUS VG248E 1ms 144 hz

Ben yaklaşık 1 senedir PUBG oynuyorum bu sistemle. Bir sorunum yoktu. Monitörü geçen ay aldım ve daha iyi bir oynayış sağlıyordum. Ancak son 4-5 gündür oyun içerisinde nesnelerin titremesi (Bazı nesnelerin şekil değiştirmesi, geç yüklenmesi, titremesi ağaçlar, evler vs.) gibi bir sorunum oluştu.
Aynı zamanda sağa ve sola hareket ederken ekranda yukarıdan aşağıya dalgalanmalar oldukça dikkat çekmeye başladı. Ekran kaydı aldığımda bu dalgalanmalar görünmüyor.

Bu sorun ile ilgili yardımcı olabilecek birileri var ise çok memnun olurum.

Herkese iyi akşamlar/günler dilerim.
Konu dışı bir şey sormak istiyorum. Ekran kartından memnun musun? Bende 2 aylık RX570 var fakat genel bir problemi olduğu için kartı değiştirmeyi düşünüyorum. Önerir misin?

ssd veya hdd ne varsa herneyse bir kontrol et disk %100 olunca bu gibi sorunlar sık sık görülür diskin bi kontrol et derim fazla uygulama varsa format at fresh olsun
driver falan kontrol et sil tekrar kur gibi vs. şeyler işte

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı