Armor'un fiyatı 1700 TL, ama GTX 1060'ın fiyatı 2100 TL. Bu aradaki fark nereden ve neden geliyor? Ben RX580 8G Armor modelini aldım ve bu 2 ay önceydi. O zaman GTX 1060'ın fiyatı 2600TL olduğu için bunu aldım. Fakat henüz sistemi kurmadım, toplama aşamasındayım. Yardımcı olur musunuz, RX580 Armor'u satıp GTX 1060 almama gerek var mı?
RX580 Armor fiyatının düşük olma sebebi öncelikle AMD kartlarının ucuz olması. İkinci olarak ise soğutma performansı daha düşük. Aynı kartı bende kullanıyorum. Tam yükte 75 derecede çalışıyor. Ben sizin yerinizde olsam Sapphire RX590 veya RX580 alırdım. Soğutma olarak daha başarılı kartlar. Ayrıca daha ucuzlar.
RX580 Armor fiyatının düşük olma sebebi öncelikle AMD kartlarının ucuz olması. İkinci olarak ise soğutma performansı daha düşük. Aynı kartı bende kullanıyorum. Tam yükte 75 derecede çalışıyor. Ben sizin yerinizde olsam Sapphire RX590 veya RX580 alırdım. Soğutma olarak daha başarılı kartlar. Ayrıca daha ucuzlar.
Çıkmaz diye düşünüyorum, kendim hiç kullanmadım. Çıkarsa bile fan hızını manuel ayarlayıp sıcaklığı düşürebilirsin ancak bu sana gürültü olarak geri döner.