B byrktolga Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #1 Merhaba 1800 liraya iki farklı 1070 buldum. Biri MSI GTX 1070 FE, diğeri MSI GTX 1070 Armor OC. FE olan 4 aylık cihaz yurt dışı, Armor olan 9 aylık Turkıye garantili, sizce hangisini almalıyım? Gönlüm FE'den yana görünümü hep cezbetmiştir
Merhaba 1800 liraya iki farklı 1070 buldum. Biri MSI GTX 1070 FE, diğeri MSI GTX 1070 Armor OC. FE olan 4 aylık cihaz yurt dışı, Armor olan 9 aylık Turkıye garantili, sizce hangisini almalıyım? Gönlüm FE'den yana görünümü hep cezbetmiştir
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ocak 2018 #2 Kesinlikle Armor modelini almalısınız. Hem garanti hem serinlik hem performas anlamında FE ' den daha iyidir.
Kesinlikle Armor modelini almalısınız. Hem garanti hem serinlik hem performas anlamında FE ' den daha iyidir.
T tolgabyrk Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #3 Furkan.Aydın dedi: Kesinlikle Armor modelini almalısınız. Hem garanti hem serinlik hem performas anlamında FE ' den daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki, ne kadar FE' içimde kalacak olsa da bir gün FE' alırım elbet, sizi dinleyerek diğerini alacağım cevabınız için teşekkürler.
Furkan.Aydın dedi: Kesinlikle Armor modelini almalısınız. Hem garanti hem serinlik hem performas anlamında FE ' den daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Peki, ne kadar FE' içimde kalacak olsa da bir gün FE' alırım elbet, sizi dinleyerek diğerini alacağım cevabınız için teşekkürler.
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ocak 2018 #4 tolgabyrk dedi: Peki, ne kadar FE' içimde kalacak olsa da bir gün FE' alırım elbet, sizi dinleyerek diğerini alacağım cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kendimde Armor 1080 kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
tolgabyrk dedi: Peki, ne kadar FE' içimde kalacak olsa da bir gün FE' alırım elbet, sizi dinleyerek diğerini alacağım cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kendimde Armor 1080 kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.