MSI GTX 1070 Gamıng X 1080p Performansı

Turgut Emre

Kilopat
GTX 1070 Gamıng X almayı düşünüyorum. Ancak 2K yerine 1080p bir monitör alacağım. Nasıl bir performans alırım?

-Alacağım monitör: BenQ XL2430T

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam benlik bir konu. BENQ XL2430T monitörde MSİ GTX 1070 FE kullanıyorum (İmzamdan bakabilirsin). Çözünürlüğün FPS farklarını 100'den fazla oyunda test ettim. GTX 1070 her ne kadar 2k'ya göre üretilmiş olsa da 1080p'de daha fazla fps veriyor. Görüntüde hiçbir sıkıntı yok (darboğaz vs.). 1ms 144hz bir monitör. Bir CS GO oyuncusu olarak kesinlikle tavsiye ederim.

@xMcEFx Rahatsız edeceğim fakat bir sorum olacak. 1070'in performansından memnun musunuz? Oyunlarda ki, render yapıyorsanız orada ki performansı genel olarak nasıl?

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Ekran kartının performansından fazlasıyla memnunum. 1080p için fazla bile denilebilir. Ama 2k için bence tam olarak yeterli değil. 2k + full ayarlar da son nesil oyunlarda doyurucu değil. Tabi bu benim şahsi görüşüm ki oyunun akışkanlığı muhteşem ama fps +60 üstü olmadımı takıyorum. Lakin dediğim gibi son nesil oyunlarda böyle sadece.
Render arkadaşın da dediği gibi işlemcinin işidir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an bahsettiğiniz kartı kullanıyorum kasa içi sirkülasyonum çok iyi olmamasına rağmen maksimum 68 dereceyi gördüm 1080P monitör kullanıyorum ve karttan memnunum.Bu arada renderda ekran kartından performans bekliyemezsiniz o işi işlemci yapar render odaklı düşünüyorsanız amd ryzen serisi işlemci öneririm

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı