B Burak Kando Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, şu an benim elimde evga var, vatandan değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2017
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, şu an benim elimde evga var, vatandan değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #3 İkisi de gayet iyi markalar, bütçeye göre karar verilebilir. Hiç fark etmez açıkçası, EVGA da çok iyidir, MSI da. Tasarım ve fiyata göre tercih yapın. Silinen üye dedi: Bence değiştirmenize gerek yok. Evga kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Sanırım elindeki EVGA, başka bir kart.
İkisi de gayet iyi markalar, bütçeye göre karar verilebilir. Hiç fark etmez açıkçası, EVGA da çok iyidir, MSI da. Tasarım ve fiyata göre tercih yapın. Silinen üye dedi: Bence değiştirmenize gerek yok. Evga kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Sanırım elindeki EVGA, başka bir kart.
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 20 Mart 2017 #4 Burak Kando dedi: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, şu an benim elimde evga var, vatandan değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Elinizdeki EVGA başka bir kart mı yoksa GTX 1070 mi? GTX 1070 ise değiştirmene gerek yok.
Burak Kando dedi: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, şu an benim elimde evga var, vatandan değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Elinizdeki EVGA başka bir kart mı yoksa GTX 1070 mi? GTX 1070 ise değiştirmene gerek yok.
B Burak Kando Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #5 Silinen üye dedi: Elinizdeki EVGA başka bir kart mı yoksa GTX 1070 mi? GTX 1070 ise değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet elimde 1070 i var, vatanda da değiştirme gibi bi imkanim var, sorayım dedim.
Silinen üye dedi: Elinizdeki EVGA başka bir kart mı yoksa GTX 1070 mi? GTX 1070 ise değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet elimde 1070 i var, vatanda da değiştirme gibi bi imkanim var, sorayım dedim.
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 20 Mart 2017 #6 Burak Kando dedi: Evet elimde 1070 i var, vatanda da değiştirme gibi bi imkanim var, sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok ikisi de kalitelidir.
Burak Kando dedi: Evet elimde 1070 i var, vatanda da değiştirme gibi bi imkanim var, sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok ikisi de kalitelidir.
$ $Egemen€ Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #7 Overclock yapmadığın sürece herhangi bir fark olmaz ikiside aynı