M Mrtzkyldz Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #11 Kesinlikle Gaming X
Turgut Emre Kilopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 344 12 Haziran 2017 #12 Mrtzkyldz dedi: Kesinlikle Gaming X Genişletmek için tıkla... Neden? Asus Strix almayı düşünüyorum.
M Mrtzkyldz Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #13 Silinen üye dedi: Neden? Asus Strix almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3 kart arasından benim tercihim Gaming X modeli olurdu. Siz Asus alabilirsiniz. Ama bence çok uzun kart, Slota takınca aşağı eğiliyor gibi geliyor
Silinen üye dedi: Neden? Asus Strix almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3 kart arasından benim tercihim Gaming X modeli olurdu. Siz Asus alabilirsiniz. Ama bence çok uzun kart, Slota takınca aşağı eğiliyor gibi geliyor
Turgut Emre Kilopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 344 12 Haziran 2017 #14 O kadar sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama iyi düşüncenden dolayı teşekkür ederim. [emoji4] Zaten masamın altında olacak pek oynatacağımı zannetmem.
O kadar sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama iyi düşüncenden dolayı teşekkür ederim. [emoji4] Zaten masamın altında olacak pek oynatacağımı zannetmem.
Turgut Emre Kilopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 344 12 Haziran 2017 #16 Onu düşündüm evet. Ancak sıvı soğutmalı. Pek gerek duymadım açıkçası. Zaten alacağım model 3 fanlı gayet yeterli diye düşünüyorum. Sizce Asus Strix nasıl?
Onu düşündüm evet. Ancak sıvı soğutmalı. Pek gerek duymadım açıkçası. Zaten alacağım model 3 fanlı gayet yeterli diye düşünüyorum. Sizce Asus Strix nasıl?