Evga saçma sapan bir marka değil. Yorumunu okuyan insanlar yanlış düşüncelere kapılmasın. Senin o marka hakkında bilgin yok diye kötülemen saçma olmuş araştırmanı tavsiye ederim.
Evga saçma sapan bir marka değil. Yorumunu okuyan insanlar yanlış düşüncelere kapılmasın. Senin o marka hakkında bilgin yok diye kötülemen saçma olmuş araştırmanı tavsiye ederim.
Msi ve Asus gibi bir markayla evga denilen bir markayi ayni kefeye mi koyuyorsun sen?
Daha ismi cismi belli degil. Yemin ederim ismini 1 ay once falan duydum.
Msi ve Asus gibi bir markayla evga denilen bir markayi ayni kefeye mi koyuyorsun sen?
Daha ismi cismi belli degil. Yemin ederim ismini 1 ay once falan duydum.
Evga çok daha üstün bir marka özellikle sadece Nvidia kanadında kartlar ürettiklerini düşünürsek. İsmini duymaman normal Türkiye pazarında pek bilindik bir marka değil işini bilenler alır sadece. Amerika'da yok satar herkesin ilk tercihi olur orası ayrı.
Evga çok daha üstün bir marka özellikle sadece Nvidia kanadında kartlar ürettiklerini düşünürsek. İsmini duymaman normal Türkiye pazarında pek bilindik bir marka değil işini bilenler alır sadece. Amerika'da yok satar herkesin ilk tercihi olur orası ayrı.
Kardeş zaten senin ne alacağını bilemeyiz ama Evga'ya kötü diyemezsin. Sen bilmiyorsun diye marka çöp zaten(!)
Ne alıyorsan al, madem ki bizi dinlemiyorsun niye konu açıyorsun?
Kimse seni desteklemiyor ama sen hâlâ yok MSI yok Asus, diğerleri kötü diyorsun.
Kardeş zaten senin ne alacağını bilemeyiz ama Evga'ya kötü diyemezsin. Sen bilmiyorsun diye marka çöp zaten(!)
Ne alıyorsan al, madem ki bizi dinlemiyorsun niye konu açıyorsun?
Kimse seni desteklemiyor ama sen hâlâ yok MSI yok Asus, diğerleri kötü diyorsun.
Basliga bak baslikta ne yaziyor? Ben evga kelimesini bile kullanmamisim baslikta sen gelip evga diyorsun bana. Baslikta sordugum soru belli benim. Onun disinda oneri yapma o zaman sende bana.
Dahada cevap yazma konuma.
Sen beni cok yanlis anlamissin. Guvenilir derken bak mesela Msi laptop aldin diyelim. Icin rahat eder mi? Eder nasil olsa msi dunya capinda bir marka yani kaliteli guvenilir dersin. Bende bunu demeye calisiyorum alsam icim rahat olacak hic olmassa bir marka, kalite. Zotacmis, evga falan daha isimlerini duymadim onlarin.
Ben seni anladım sen beni anlamamakta master yapmaya uğraşıyorsun. Benim anlatmaya çalıştığın şeyin tam tersine gidiyorsun. Zotac ve evga çok kaliteli markalardır. Ama artık size bir şey anlatmak için uğraşmayacağım. Ben pes eden taraf olmak istiyorum. Size iyi forumlar.