Daha yeni aldığım GTX 1080 Armor'un fan testlerini yapmak için yazılımından fan hızını 100%'e çektim. Sanki soldaki fan, sağdaki fana göre daha yavaş dönüyor gibime gelmişti. Elimi fanların altına koydum (Rüzgara bakmak için) ve elimi çıkartayım derken parmağım fana çarpıyor ve 1 tane yaprak tamamen kırılıyor.
Ne yapmalıyım? Garantisi çok büyük ihtimalle gitti zaten. Servisi arasak numarasını bilmiyorum. Oyuna girsem kart titriyor kart titrediği için kasa da titriyor ve karttan garip sesler geliyor. Zaten Coil Whine sıkıntısı vardı, şimdi tam oldu.
Lütfen cevabı bilen biri yazsın. Zar zor aldığım ekran kartının fanı gözümün önünde kırıldı. Parmağım kopsaydı da karta bir şey olmasaydı. Halen şoku atlatamadım.
Sahibinden, AliExpress, GearBest gibi sitelerde fan bulma ihtimalin var. Ayrıca ne kadar işe yarıyor bilmiyorum fakat balansı dengelemek için kırık fanın tam karşısındakini de kıranlar var. Ama en iyisi gönder servise yenilesinler.
Benim GTS250 böyle çöp olmuştu... Diyeceğim çöp kelimesi seni kahredecek. 1080'i çöpe atıp yenisini almak olmaz şimdi.
Dikkatli yapabileceğine inanıyorsan AliExpress üzerinde o yapraktan bulabilirsin. Onun dışunda ServisPoint'e gönderirsen benim gibi orası burası çıkık bir şekilde eline ulaşmış bir kart görebilirsin.
Kartımın arka plakası vidalanmamıştı...