G GeorgeBest Hectopat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 767 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #11 SideWinder dedi: Ne güzel! Ben Vatandan almıştım ve aradığımda; ''Bize ne kardeşim, servisi arayın'' dediler. Üzüldüm şimdi. Sizde ise direk itiraz etmeden veya servisle görüşmeden kabul etmişler, ilginç... Genişletmek için tıkla... Burada vatan bilgisayara güvenip diğer teknobiyotik sinerji ebrar gibi sitelere güvenmeyen arkadaşlara ders olsun .
SideWinder dedi: Ne güzel! Ben Vatandan almıştım ve aradığımda; ''Bize ne kardeşim, servisi arayın'' dediler. Üzüldüm şimdi. Sizde ise direk itiraz etmeden veya servisle görüşmeden kabul etmişler, ilginç... Genişletmek için tıkla... Burada vatan bilgisayara güvenip diğer teknobiyotik sinerji ebrar gibi sitelere güvenmeyen arkadaşlara ders olsun .
Glitchy Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 452 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2016 #12 Gelişmeleri aktaracağım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Eylül 2016 #13 GeorgeBest dedi: Burada vatan bilgisayara güvenip diğer teknobiyotik sinerji ebrar gibi sitelere güvenmeyen arkadaşlara ders olsun . Genişletmek için tıkla... Hocam güvenmemekten değil, ''baba'' faktörü, onu ne yapacağız? Glitchy dedi: Gelişmeleri aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyor olacağız...
GeorgeBest dedi: Burada vatan bilgisayara güvenip diğer teknobiyotik sinerji ebrar gibi sitelere güvenmeyen arkadaşlara ders olsun . Genişletmek için tıkla... Hocam güvenmemekten değil, ''baba'' faktörü, onu ne yapacağız? Glitchy dedi: Gelişmeleri aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyor olacağız...
morgenstern Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #14 Gigabyte'ta çok coil whine çıkmıştı. GTX 1080'de coil whine duymadığım tek marka Zotac şimdilik. Bir tane bile görmedim araştırırken.
Gigabyte'ta çok coil whine çıkmıştı. GTX 1080'de coil whine duymadığım tek marka Zotac şimdilik. Bir tane bile görmedim araştırırken.
G GeorgeBest Hectopat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 767 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #15 SideWinder dedi: Hocam güvenmemekten değil, ''baba'' faktörü, onu ne yapacağız? Bekliyor olacağız... Genişletmek için tıkla... Babayı ikna etmek de size kalmış bir şey
SideWinder dedi: Hocam güvenmemekten değil, ''baba'' faktörü, onu ne yapacağız? Bekliyor olacağız... Genişletmek için tıkla... Babayı ikna etmek de size kalmış bir şey
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Eylül 2016 #16 GeorgeBest dedi: Babayı ikna etmek de size kalmış bir şey Genişletmek için tıkla... Hocam normalde ikna ederdim ama gönlü olmazdı, hem ben de biraz acele ettim, direk gidip elden almak isterim...
GeorgeBest dedi: Babayı ikna etmek de size kalmış bir şey Genişletmek için tıkla... Hocam normalde ikna ederdim ama gönlü olmazdı, hem ben de biraz acele ettim, direk gidip elden almak isterim...
G GeorgeBest Hectopat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 767 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #17 SideWinder dedi: Hocam normalde ikna ederdim ama gönlü olmazdı, hem ben de biraz acele ettim, direk gidip elden almak isterim... Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam
SideWinder dedi: Hocam normalde ikna ederdim ama gönlü olmazdı, hem ben de biraz acele ettim, direk gidip elden almak isterim... Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 2 Eylül 2016 #18 GeorgeBest dedi: Hayırlısı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Aldık gitti hocam. 6 ay oldu, bir sıkıntısını görmedim sistemin...
GeorgeBest dedi: Hayırlısı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Aldık gitti hocam. 6 ay oldu, bir sıkıntısını görmedim sistemin...
G GeorgeBest Hectopat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 767 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #19 SideWinder dedi: Aldık gitti hocam. 6 ay oldu, bir sıkıntısını görmedim sistemin... Genişletmek için tıkla... İnşallah sorunsuz kullanırsın Bende toplayacağım inşallah kurban bayramından sonra.
SideWinder dedi: Aldık gitti hocam. 6 ay oldu, bir sıkıntısını görmedim sistemin... Genişletmek için tıkla... İnşallah sorunsuz kullanırsın Bende toplayacağım inşallah kurban bayramından sonra.
Luck Star Hectopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Haberleşme Mühendisi 2 Eylül 2016 #20 Şans işi olmakla birlikte Msi ve Asus'ta yaygın görülmekte. En az zotac, gigabyte'da görülüyor. Benim eski GTX 960 Msi'da bile var coil whine. Şimdi Evga GTX 1070 aldım bakalım çıkacak mı ?
Şans işi olmakla birlikte Msi ve Asus'ta yaygın görülmekte. En az zotac, gigabyte'da görülüyor. Benim eski GTX 960 Msi'da bile var coil whine. Şimdi Evga GTX 1070 aldım bakalım çıkacak mı ?