MSI GTX 1080 Coil Whine Durumu

8 seneden fazla havaalanının yanındaki evde oturdum. Tabii her gün onlarca uçak evin üstünden geçiyor. Artık nerdeyse iniş yapmadan önce kule iniş izni istiyorum diye benden izin alıcaklardı. [emoji23][emoji23][emoji23] Zamanla uçak sesine bile alışıyorsunuz cw de neymiş. Ama imkan varken tabii ki değiştirin.

Hayırlı olsun umarım CW sorunu çıkmaz.
Saolun hocam inşallah.

Ona baktım PSU hafif cızırdıyor evet ama kesinlikle ekran kartı eminim. Umarım yenisi güzel olur.

Hahah . Yani bunda da çıkarsa zaten alışacağım.

Saolun hocam inşallah.

Ona baktım PSU hafif cızırdıyor evet ama kesinlikle ekran kartı eminim. Umarım yenisi güzel olur.

Hahah . Yani bunda da çıkarsa zaten alışacağım.
PSU' dan cızırtı geliyorsa, içindeki fan arkadaki plastiğe sürtüyor olabilir.

Onu kasa açıkken bile zor duyuyorum hocam ya hiç uğraşmayayım .

Eski bilgisayarda ekran kartı yok. İşlem yaparken veya sayfa kaydirirken coil whine sesi geliyor. Anakart msi. Alırken msi alma demişlerdi şuan düşündürmüyor değil. Her ne kadar şuan düzelmiş olsa da bilemiyorum.. Güç kaynağı değil gibi.

Anakart M7 ve sessiz gayet açıkçası. Yeni kart geldi taktım diğer arkadaş 1961 Mhz çıkabiliyordu bu 1987. Bunda oyunda yok benchmark sadece azcık oluyor ama olsun o kadar . Bence her kartta cw var ama seviyeleri farklı bu olabilir mi? Elektrik geçerken çıkan bir ses ise hepsinde olmalı o zaman?

Hocam ben bile M5' de İ7 6700K' yı 4.9' a dayadım ses yok, M7' mi sıkıntı çıkaracak...

Ayrıca bu konu şans meselesidir. Kapasitör bulunan her eşyada potansiyel coil whine ihtimali vardır.

Benim söylediğim msi anakart zaten geçen senenin orta seviye ürünü. M5 ya da m7 için demedim. Ama ses anakarttan geliyor eminim.

Benim GTX 970'im var.Onda da fazla FPS alınca ses çıkarıyor.Ama seninki kadar değil.GTA 5 DE Vsync açıyorum.CSGO'da fps_max 70 kodu yazıyorum konsola.Sen de dene belki düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…