Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #11 Msevket44 dedi: Kasa değişirse sıcaklık düşer bana göre kısa vadede değişecekse termal macun değiştirmeyi sonraya bırakın. Genişletmek için tıkla... Kasayı ağustos gibi değiştirmek istiyorum. MB511 alacağım.
Msevket44 dedi: Kasa değişirse sıcaklık düşer bana göre kısa vadede değişecekse termal macun değiştirmeyi sonraya bırakın. Genişletmek için tıkla... Kasayı ağustos gibi değiştirmek istiyorum. MB511 alacağım.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #12 Gideon dedi: Kasayı ağustos gibi değiştirmek istiyorum. MB511 alacağım. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar da baya kasa çıkar. Konu açarsınız almadan önce. Fan hızını arttırıp da idare edebilirsiniz.
Gideon dedi: Kasayı ağustos gibi değiştirmek istiyorum. MB511 alacağım. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar da baya kasa çıkar. Konu açarsınız almadan önce. Fan hızını arttırıp da idare edebilirsiniz.