xFriendly
Hectopat
- Makaleler
- 1
Gtx 1080 Ti ekran kartım var, ancak monitörüm yok. Ekran kartımı kullanamıyormuşum monitör almadan. Oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum. Örnek vermek gerekirse CS GO 'da 100 FPS civarında alıyorum ve herkes monitörden kaynaklandığını söylüyor. Teknik detay konusunda cahilimdir ancak neden ekran kartımı monitör olmadan kullanamadığımı oyunlarda neden yüksek FPS alamadığımı anlamadım. 
Bütçe konusuna değinecek olursak kaliteli ürüne para veririm bir sınır belirlemedim ancak bir monitöre de 3.000 Lira ödemek istemem. En uygunundan benim kendi düşündüğüm 1080P 144Hz 1ms G Sync bir monitör modelidir. Ekran kartımı şu an mevcut olan (1366*768) monitörümde kullanabileceğim oyunlarda yüksek FPS'yi alabileceğim bir fikriniz öneriniz varsa onu da yazarsanız çok sevinirim.
Bulduğum sonuçlar ortalama olarak bunlar ancak hangisi daha iyidir kötüdür bilemiyorum.
Monitör Fiyatları

Bütçe konusuna değinecek olursak kaliteli ürüne para veririm bir sınır belirlemedim ancak bir monitöre de 3.000 Lira ödemek istemem. En uygunundan benim kendi düşündüğüm 1080P 144Hz 1ms G Sync bir monitör modelidir. Ekran kartımı şu an mevcut olan (1366*768) monitörümde kullanabileceğim oyunlarda yüksek FPS'yi alabileceğim bir fikriniz öneriniz varsa onu da yazarsanız çok sevinirim.
Bulduğum sonuçlar ortalama olarak bunlar ancak hangisi daha iyidir kötüdür bilemiyorum.
Monitör Fiyatları

Son düzenleyen: Moderatör: