MSI GTX 1080 Ti için Monitör Tavsiyesi

xFriendly

Hectopat
Makaleler
1
Gtx 1080 Ti ekran kartım var, ancak monitörüm yok. Ekran kartımı kullanamıyormuşum monitör almadan. Oyunlarda aşırı düşük FPS alıyorum. Örnek vermek gerekirse CS GO 'da 100 FPS civarında alıyorum ve herkes monitörden kaynaklandığını söylüyor. Teknik detay konusunda cahilimdir ancak neden ekran kartımı monitör olmadan kullanamadığımı oyunlarda neden yüksek FPS alamadığımı anlamadım.

Bütçe konusuna değinecek olursak kaliteli ürüne para veririm bir sınır belirlemedim ancak bir monitöre de 3.000 Lira ödemek istemem. En uygunundan benim kendi düşündüğüm 1080P 144Hz 1ms G Sync bir monitör modelidir. Ekran kartımı şu an mevcut olan (1366*768) monitörümde kullanabileceğim oyunlarda yüksek FPS'yi alabileceğim bir fikriniz öneriniz varsa onu da yazarsanız çok sevinirim.

Bulduğum sonuçlar ortalama olarak bunlar ancak hangisi daha iyidir kötüdür bilemiyorum.
Monitör Fiyatları

Son düzenleyen: Moderatör:
1080 Ti ile 1080p monitör olmaz. 1440p alacaksınız.

Tavsiyem budur:

AOC AGON AG241QG 165 Hz 23.8" 1ms (HDMI+Display+4xUSB) Fiyatı

Recep abi bu ocak söndürür ev dağıtır bu ney :D Daha uygun yollu bir şey yok muydu yine 2K falan. 1080'e ben razıyım aslında kalite bana önemli değil yayın yapacağım kendi çapımda. Ama uygun bir şey bulursam 2K alırım USB çıkışı falan fistan bana hiç gereği yok. 144Hz 1Ms olması yeterli bana :D 2K monitör var uygun ancak Free Sync acaba Free Sync alsam çok mu kötü olur bilmiyorum illa G Sync mi almalıyım? Ne gibi zararım olur bilmiyorum ama Free Sync'ler çok uygun diğerlerine nazaran.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı