MSI GTX 1080 vs GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1080

DarkLeSs26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi sizce hangi ekran kartı daha performanslı ? Uzun zamandır toplamak istediğim bilgisayarda bunlardan birini seçmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu iki ekran kartı arasında 800 TL bir fark var. Ve bu kadar fark ne kadar performans farkı yapar bunu merak ediyorum sonuçta 800 TL az bir para değil.

Gigabyte Windforce OC GTX 1080 : Gigabyte GeForce GTX1080 Windforce OC 8GB GDDR5X 256Bit

MSI GTX 1080 : MSI GeForce GTX1080 Gaming X 8GB GDDR5X 256Bit

Ayrıca Gigabyte G1 Gaming GTX 1080 var, o da MSI'dan 600 tl daha ucuz ne farkları var ?
Hızlı yanıt alabilirsem ne mutlu bana

Bence ikiside eşit fakat karar sizin

Ben MSI GeForce GTX1070 Gaming X 8GB GDDR5X 256Bit modelini kullanıyorum. Gayet memnunum ama aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez. Ek hiç bir özelliği yok desem yeridir. Tabi ki farklar ama 600 Liraya alınacak özellikler değil. İkisi ortalama aynı performansı gösterecektir. Tahminimce taş çatlasa 20 FPS fark olur ki bence olmaz bile.

Eğer alacaksan G1 modelini al. Aradaki 100 liralık farka değer. Msi Gaming X ile neredeyse aynı performansta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…