Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #11 Silinen üye dedi: Öncellikle uyarılarımı yapayım bu konu hakkında OC yaparken ekran kartına zarar gelirse sorumluluk almıyorum bilgine bunları kabul ettiğini varsayarak olaya giriyorum. Core clok Memory clocku yavaştan arttırıp denemeye başla ama sakın en sona çekme. Genişletmek için tıkla... Buradan yapmak ile elle yapmak arasında ne tür bir fark var?
Silinen üye dedi: Öncellikle uyarılarımı yapayım bu konu hakkında OC yaparken ekran kartına zarar gelirse sorumluluk almıyorum bilgine bunları kabul ettiğini varsayarak olaya giriyorum. Core clok Memory clocku yavaştan arttırıp denemeye başla ama sakın en sona çekme. Genişletmek için tıkla... Buradan yapmak ile elle yapmak arasında ne tür bir fark var?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Temmuz 2022 #12 Fikop dedi: Eki Görüntüle 1464189 buradan yapmak ile elle yapmak arasında ne tür bir fark var? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında tam bir bilgim yok fakat MSI Afterburner'dan yapmanız daha sağlıklı olacaktır tahminimce.
Fikop dedi: Eki Görüntüle 1464189 buradan yapmak ile elle yapmak arasında ne tür bir fark var? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında tam bir bilgim yok fakat MSI Afterburner'dan yapmanız daha sağlıklı olacaktır tahminimce.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #13 Silinen üye dedi: Bu konu hakkında tam bir bilgim yok fakat MSI Afterburner'dan yapmanız daha sağlıklı olacaktır tahminimce. Genişletmek için tıkla... Yani scan diyerek otomatik olarak yapmasını mı bekliyeyim, doğru muyum ?
Silinen üye dedi: Bu konu hakkında tam bir bilgim yok fakat MSI Afterburner'dan yapmanız daha sağlıklı olacaktır tahminimce. Genişletmek için tıkla... Yani scan diyerek otomatik olarak yapmasını mı bekliyeyim, doğru muyum ?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Temmuz 2022 #14 Fikop dedi: Yani scan diyerek otomatik olarak yapmasını mı bekliyeyim, doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Evet.
Fikop dedi: Yani scan diyerek otomatik olarak yapmasını mı bekliyeyim, doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Evet.