hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Kasım 2020 #11 PanzerTR dedi: Şaka olsun diye attım üçüncüye dinliyorum bağımlılık yaptı ya. DP: Sen Abdülhamid'i savundun. Diğer: Savunmadım, çıkar göster. DP: Alçak pu*.. Çoğu filmlerden daha iyi bir repliğe sahip bu konuşma. Genişletmek için tıkla... Film gibi olay zaten.
PanzerTR dedi: Şaka olsun diye attım üçüncüye dinliyorum bağımlılık yaptı ya. DP: Sen Abdülhamid'i savundun. Diğer: Savunmadım, çıkar göster. DP: Alçak pu*.. Çoğu filmlerden daha iyi bir repliğe sahip bu konuşma. Genişletmek için tıkla... Film gibi olay zaten.
Muyan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 180 Çözümler 3 Yer Papa's Pizzeria Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #12 PanzerTR dedi: Şaka olsun diye attım üçüncüye dinliyorum bağımlılık yaptı ya. DP: Sen Abdülhamid'i savundun. Diğer: Savunmadım, çıkar göster. DP: Alçak pu*... Çoğu filmlerden daha iyi bir repliğe sahip bu konuşma. Genişletmek için tıkla... DP: Sen hippiydin o zaman, hippiydin.
PanzerTR dedi: Şaka olsun diye attım üçüncüye dinliyorum bağımlılık yaptı ya. DP: Sen Abdülhamid'i savundun. Diğer: Savunmadım, çıkar göster. DP: Alçak pu*... Çoğu filmlerden daha iyi bir repliğe sahip bu konuşma. Genişletmek için tıkla... DP: Sen hippiydin o zaman, hippiydin.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 7 Kasım 2020 #13 Muyan dedi: DP: Sen hippiydin o zaman, hippiydin. Genişletmek için tıkla... Diğer şahısın yancısı: Siz hippi bile olamadınız Doğu Bey.
Muyan dedi: DP: Sen hippiydin o zaman, hippiydin. Genişletmek için tıkla... Diğer şahısın yancısı: Siz hippi bile olamadınız Doğu Bey.