MSI GTX 1660 Super Aero ITX OC ısınır mı?

ege.gny

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bu ekran kartını alacağım ama tek fanlı olmasından dolayı ısınmasından korkuyorum. Acaba ısınır mı? R5 2600 ve 2x8 16 GB RAM ile FPS'im CS:GO'da falan 200 altına düşmez, değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınabilir. Hazır sistem mi alacaksınız?

Isınır. Hazır sistemle mi alacaksınız?

Isınabilir. Hazır sistem mi alacaksınız?

Evet arkadaşlar hazır sistem alacağım sistemim bu DADG2/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI GTX 1660 SUPER AERO ITX OC 6GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA ancak kasa yerinden Spec Delta ile değiştireceğim bütçem 6500 TL İtopya'dan bir hazır sistem önerebilir misiniz eğer ekran kartım 80 derecenin üzerine çıkacak ise?(Bu arada rami 2x8 16 gb yaptım.)
itopya dan sistem önerisinde bulunabilirsiniz arkadaşlar sizinde görüşlerinizi almak isterim bütçem 6500t tl

Son düzenleme:
Hocam yeni konu açın bence. Yoksa bu konuya sistem toplama tavsiyesi gelmez. Bence sistem toplama başlığı altında bir konu açın. Bütçenizi ve yapmak istediklerinizi de yazın. İsteklerinize göre bütçenize uygun bir sistem toplarlar. Hatta beni ve arkadaşları etiketleyin ki orada size yardımcı olalım. Eğer olamazsak da yardımcı olabilecek arkadaşları da etiketleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…