kıvanççvcdc Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7 1 Haziran 2020 #21 ersin97 dedi: Ben de 1950 liraya aldım. MSI gaming x modelini. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... bnde ryzen 2600 ile alacağım ısınma yapıyomu
ersin97 dedi: Ben de 1950 liraya aldım. MSI gaming x modelini. Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... bnde ryzen 2600 ile alacağım ısınma yapıyomu
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #22 kıvanççvcdc dedi: Bnde Ryzen 2600 ile alacağım ısınma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... MSI Gaming X piyasadaki en kaliteli sogutmaya sahip kartlardan. Isinma sorunu yasayan gormedim ama biraz da kasaniza bagli.
kıvanççvcdc dedi: Bnde Ryzen 2600 ile alacağım ısınma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... MSI Gaming X piyasadaki en kaliteli sogutmaya sahip kartlardan. Isinma sorunu yasayan gormedim ama biraz da kasaniza bagli.
kıvanççvcdc Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7 1 Haziran 2020 #23 gleran dedi: MSI Gaming X piyasadaki en kaliteli sogutmaya sahip kartlardan. Isinma sorunu yasayan gormedim ama biraz da kasaniza bagli. Genişletmek için tıkla... ne önerirsin? kasa olarak 3 fan yeterli ben sonra fan eklerim 1660 super gaming içim
gleran dedi: MSI Gaming X piyasadaki en kaliteli sogutmaya sahip kartlardan. Isinma sorunu yasayan gormedim ama biraz da kasaniza bagli. Genişletmek için tıkla... ne önerirsin? kasa olarak 3 fan yeterli ben sonra fan eklerim 1660 super gaming içim
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #24 Kasada fan sayisindan cok fanlarin onunun acik olmasi onemli. Dark Guardian kasa bakabilirsiniz ön tarafi komple mesh yapida gayet guzel hava aliyor.
Kasada fan sayisindan cok fanlarin onunun acik olmasi onemli. Dark Guardian kasa bakabilirsiniz ön tarafi komple mesh yapida gayet guzel hava aliyor.
kıvanççvcdc Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7 1 Haziran 2020 #25 gleran dedi: Kasada fan sayisindan cok fanlarin onunun acik olmasi onemli. Dark Guardian kasa bakabilirsiniz ön tarafi komple mesh yapida gayet guzel hava aliyor. Genişletmek için tıkla... https://www.googleadservices.com/pa...jl-Lf61ODpAhXDgVwKHUUeA4gQ9aACegQIDBBh&adurl= bu nasıl tavsiye edermisin?
gleran dedi: Kasada fan sayisindan cok fanlarin onunun acik olmasi onemli. Dark Guardian kasa bakabilirsiniz ön tarafi komple mesh yapida gayet guzel hava aliyor. Genişletmek için tıkla... https://www.googleadservices.com/pa...jl-Lf61ODpAhXDgVwKHUUeA4gQ9aACegQIDBBh&adurl= bu nasıl tavsiye edermisin?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #26 Hava akişi guzel duruyor fakat PSU'su kalitesiz. PSU suz verisyonunu alirsaniz başka PSU ile kullanabilirsiniz.
Hava akişi guzel duruyor fakat PSU'su kalitesiz. PSU suz verisyonunu alirsaniz başka PSU ile kullanabilirsiniz.